Adverteren via de website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen van Horeca Webzine kan op verschillende manieren naargelang je nu een horecazaak hebt, een cateringbedrijf of feestzaal runt, een muziekband of animatiegroep hebt, consultant, makelaar of toeleverancier bent.

Onze zaak (en missie) is jouw zaak in de kijker zetten, en dat kan maar slagen als we ook een goede relatie hebben. 

Horeca Webzine 

Horeca Webzine is hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Iedere week worden er meerdere horeca-gerelateerde blogartikels gepubliceerd die intensief gedeeld worden via de sociale mediakanalen. Ook op sociale media is Horeca Webzine heel actief. Bekijk de statistieken

Gratis abonnement

Iedereen kan zich gratis abonneren op Horeca Webzine om de tweewekelijkse nieuwsbrief te ontvangen en kans te maken op een geschenk van onze partners.

Verschillende adverteermogelijkheden

Adverteren via de website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen van Horeca Webzine kan op verschillende manieren: eenmalig via een artikel, deelnemen aan een tijdsgebonden campagne of over het gehele jaar als partner.   

Heb je een horecazaak?

Heb je een cateringbedrijf?

Heb je een foodtruck?

Heb je een feestzaal of feestlocatie?

Heb je een verhuurmaatschappij?

Ben je een makelaar of tussenpersoon?

Ben je een horecaleverancier?

Beheer je een beroepsorganisatie?

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights