we love horeca community
De naam van deze community die met reeds meer dan 10.000 leden het sterkst aanwezig is op Facebook, moet letterlijk worden opgevat. We houden van de horeca en staan dus positief tegenover het ‘cement van de samenleving’, al mag er wel eens een vinger in de spreekwoordelijke wonde worden gelegd als dit constructief is.
horeca-food-jobs-vacatures-belgie-nederland-1320x689

Horeca & Food Jobs is een privé Facebookgroep van Horeca Webzine met reeds dan 3.500 leden waarin enkel horeca en voedingsbedrijven hun vacatures kunnen posten en werkzoekenden een job vinden.

tweedehands-materiaal-occasion-materiel-horeca-food-industry-1320x689

Dit is het tweetalig privé tweedehands verkoophoekje van Horeca Webzine met reeds meer dan 12.000 leden en waar iedereen aanbiedingen en vragen voor tweedehands horecamateriaal kan plaatsen: meubilair, keukenmateriaal, serviesgoed,…   

catering en feestzalen community
Het doel van deze groep is Belgische cateraars en uitbaters van feestzalen te groeperen zodoende ze met elkaar kunnen sparren en informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Ieder lid van deze groep is geverifieerd via het BTW-nummer.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights