we love horeca community
De leden van deze Facebookgroep houden van de horeca en staan dus positief tegenover het ‘cement van de samenleving’ al mag er wel eens een vinger in de spreekwoordelijke wonde worden gelegd als dit constructief is.
horeca webzine barbecue community facebook
Dit is een groep van Horeca Webzine ter ondersteuning van het alom gelauwerd BBQ-team Wettels on Fire uit Ninove met tips, weetjes, nieuws, promoties, aankondigingen en oproepen voor elke BBQ-liefhebber.
tweedehands-materiaal-occasion-materiel-horeca-food-industry-1320x689
Met al meer dan 14.000 leden is dit de druk bezochte tweetalige privé verkoopgroep van Horeca Webzine waar iedereen aanbiedingen en vragen voor tweedehands keuken- en horecamateriaal kan plaatsen.
horeca-food-jobs-vacatures-belgie-nederland-1320x689
Horeca & Food Jobs is de tweetalige privé Facebookgroep van Horeca Webzine waarin enkel horecazaken en voedingsbedrijven hun vacatures kunnen posten en werkzoekenden een horeca & food job kunnen vinden.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights