Omschrijving

Genieten van hedendaagse en moderne gerechten in een gezellig en sfeervol kader daarvoor moet je in restaurant De Soete’rie te Ichtegem zijn. Chef Paul Soete heeft er vooral aandacht voor seizoens- en streekproducten die hij ook verwerkt in gerechten voor bij je thuis.

Paul De Soete 
Paul De Soete, de drijvende kracht achter De Soete’rie en desoete-cooking, studeerde in 1996 af aan de hotelschool Ter groene Poorte. Daarna heeft de chef zich verder gespecialiseerd als traiteur-banketaannemer aan de Hotelschool Spermalie en Fijnkeuken aan Hotelschool Ter Groene Poorte. Zijn ervaring deed hij op in Lindenhoeve, Crowne Plaza, Restaurant Aquarel, Bistro Tropics,…

In 2007 werd Paul lesgever en verantwoordelijke voor de afdeling Hotel & Voeding aan CVO De Avondschool Oostende. Daarbij kon hij zijn passie en ervaringen overbrengen aan de cursisten.

Desoete-cooking
In 2011 ontstond het concept ‘desoete-cooking’ waarbij hij wenste in te spelen op de steeds groeiende trend van home-cooking en feestjes thuis te organiseren.

Je huurt Paul De Soete in op je gekozen locatie. Hij verzorgt de inkoop van producten en bereidt naar aanleiding van je behoeften en wensen een complete maaltijd of verschillende hapjes voor bij de aperitief of voor een receptie. Op deze manier komt de verfijnde gastronomie bij je thuis voor elke gelegenheid en ben je verzekerd van een geslaagde avond met vrienden of familie.

Ook voor afhaalmaaltijden kan je bij Paul De Soete terecht. Voor alle feesten en speciale gelegenheden kan je kant-en-klare maaltijden laten maken door de creatieve chef die samen met jou het menu bespreekt.

De Soete’rie
Dit jaar startte Paul het restaurant De Soete’rie in Eernegem. Genieten van hedendaagse en moderne gerechten in een gezellig en sfeervol kader daarvoor moet je in restaurant De Soete’rie zijn. Chef Paul Soete heeft vooral aandacht voor seizoens- en streekproducten.

You May Also Be Interested In

Geverifieerd door MonsterInsights