Categorie: Kennisbank

Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse weetjes, tips en recepten van en voor de horeca in België en Nederland.

mei 12
Met deze 10 tips maak je een perfecte menukaart op

Geloof het of niet, maar je menukaart is een niet te missen tool voor je restaurantmarketing.

apr 25
Hoe veilig is je garderobe? 9 tips en advies van de juridische dienst

Twee verdachten zijn zaterdagavond opgepakt voor het stelen van jassen uit de garderobe van een restaurant in Malden. De dieven namen de jassen weg van de kapstok en gingen er daarna vandoor.

apr 25
Waar haalde Abraham de mosterd ?

Waar mosterd in de eerste plaats natuurlijk een heerlijke smaak heeft, wordt het ook gebruikt vanwege de gezonde en zelfs heilzame eigenschappen.

apr 21
Kinderen verleiden tot een portie vis: 5 slimme tips en recepten

Kinderen en vis zijn niet altijd de beste maatjes. Met deze slimme tips en recepten kunnen ze toch de smaak te pakken krijgen van een portie vis. Vanaf nu hoor je enkel nog ‘Mmmmmh, vis!’ aan tafel.

apr 20
Spinazie, een groente uit het Perzische Rijk

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met spinazie, een oude groente die voor het eerst in het Perzische Rijk werd geteeld.

apr 20
Klachten: zo ga je er mee om. 4 stappen en tips.

Klachten en klagende mensen. Niet bepaald het leukste onderdeel van werken in de horeca.

apr 16
20 creatieve pancake-ideetjes voor de kids

Heb je een kindvriendelijke tearoom of restaurant met pancakes op de menukaart of zit je binnen met de kids, dan kan je zeker inspiratie opdoen met deze 20 creatieve pancake-ideetjes. Inclusief recept.

apr 13
Een restaurantkeuken (her)inrichten: 9 tips en missers

Een restaurantkeuken op de juiste manier inrichten is een hele klus. Laat je hierbij goed adviseren. Jouw dagelijkse bedrijfsvoering staat of valt met de efficiëntie van je keuken. Dit zijn enkele tips en de veel voorkomende missers bij het inrichten ervan.

apr 11
Een superleuke baan als kelner dankzij deze 10 handige tips

Werken als kelner in de horeca is leuk, maar ook zwaar. Nu zeker met dit mondmasker op. Om er voor te zorgen dat jij die superleuke baan in de horeca zo goed en zo lang mogelijk kunt vervullen, geven wij je 10 handige tips. Succes!

apr 08
Quiches: 20 ideeën voor rendabele lichte maaltijden

De meesten van ons weten wel wat quiches zijn; een van de populairste gerechten ter wereld. Deze klassieke Franse hartige taart heeft meer te bieden dan je denkt, want er zijn vele verschillende variaties op de klassieke 'Quiche Lorraine'. Hier delen we 20 ideeën voor quiches die best rendabele snacks of lichte maaltijden kunnen zijn in je bistro, brasserie of eetcafé.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights