Omschrijving

Chef-Mastercook Geert Gheysels en zijn echtgenote Kristine De Grave, ontvangen reeds sinds 1993 in de prachtige ruime villa of op het uiterst sfeervolle terras van het restaurant Anobesia.

Maandelijks wisselende kaart

Op de verfrissende maandelijks wisselende kaart vind je wat de natuur biedt, namelijk elke maand opnieuw tal van fijne en smakelijke ingrediënten die de seizoensgebonden keuken van chef-Mastercook Geert Gheysels uniek maken!

Eigen pluk- en kruidentuin

Vanaf de lente maakt men gebruik van een eigen pluk- en kruidentuin om elk gerecht een nog pittigere smaak te geven. Wie het toch liever klassiek houdt, kan genieten van enkele suggesties a la carte. Bovendien worden alle gerechten op afroep bereid.

Indrukwekkende wijnkaart

Ook de erg indrukwekkende wijnkaart zal je zeker kunnen bekoren. Geert en Kristine zijn echte wijnkenners en bieden je keuze uit maar liefst 450 verschillende wijnen van over de hele wereld. Zowel grote klassiekers als eigen ontdekkingen komen aan bod. Als gedreven sommeliers helpen ze je graag bij het maken van je wijnkeuze. Een goede prijs-kwaliteit verhouding staat hierbij steeds centraal.

Digestievenkaart met 40 whisky's

Na de maaltijd kan je gezellig napraten in de prachtige tuin of in het sfeervol salon. Naast de uitgebreide koffie- en theekaart kan je je laten verleiden door één van de 40 whisky’s die pronken op de uitzonderlijke digestievenkaart.

Kortom, zet je schrap voor een culinaire ontdekkingstocht doorheen deze voortreffelijke creatieve en verrassende keuken!

You May Also Be Interested In

Geverifieerd door MonsterInsights