Statistieken Horeca Webzine

Hieronder geven we de statistieken sinds de oprichting van de site op 1 december 2019. Hiermee proberen we zo transparant mogelijk te zijn. Contacteer ons voor meer gedetailleerde cijfers.

Gratis abonnees 

De gratis abonnees van Horeca Webzine ontvangen tweewekelijks op zaterdagmorgen in hun mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat ze er iets extra hoeven te doen, maken ze tweewekelijks kans op een culinair geschenk van onze Partners. Maak kennis met de winnaars van de laatste lottrekking.

Aantal abonnees op 30 november 2023

Statistieken Horeca Webzine 1

Websitebezoekers en paginaweergaven 

Statistieken Horeca Webzine 2

Sociale Media

Gezien Horeca Webzine een interactief platform is, hechten we ook veel belang aan het aantal volgers op Facebook, het sociaal-mediaplatform met de meeste impact voor de doelgroep. Maar we zijn natuurlijk ook aanwezig op Instagram en in mindere mate ook op Twitter.

Facebook

Bekijk de actuele cijfers van de Facebookpagina van Horeca Webzine en bezoek onze meest actieve communities.

Instagram

Het volgersaantal van onze Instagramaccount groeit met mondjesmaat. We zijn er actief en gebruiken dit kanaal vooral om de berichten van onze Partners te reposten. 

Google Business

Alle blogartikels en partner-listings worden gedeeld via het businessaccount. 

SEO

Bij het schrijven van onze artikels hechten we ook heel veel belang aan de SEO-waarde ervan.  Geen enkel artikel wordt gepost met een Rank Math-quotering lager dan 90/100.

statistieken SEO Google Horeca Webzine

Ranking Google

Zodoende staat Horeca Webzine al op nummer één in de ranking bij Google voor het sleutelwoord ‘horecaleveranciers’. Al zijn we een nieuwkomer in de verspreiding van horecanieuws, we scoren best ook al goed met heel wat andere sleutelwoorden. 

horecaleveranciers statistieken google

Google Nieuws 

Sinds juli 2023 is Horeca Webzine aanvaard door Google als erkende nieuwsbron en vind je dus de nieuwste artikels ook via Google Nieuws

Klik HIER en vervolgens op Volgen. Je zal NIET overspoeld worden door berichten in je mailbox of zo. Enkel als je op zoek gaat via Google naar een horecagerelateerd onderwerp en er hieromtrent een artikel op Horeca Webzine is gepubliceerd, zal je dit ook als eerste of één van de eerste als voorstel krijgen. Ook via Afbeeldingen zoals in onderstaande schermafbeeldingen. 

Horeca Webzine Google NieuwsHoreca Webzine Google Nieuws Afbeeldingen  

Adverteer en word Partner van Horeca Webzine.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights