Statistieken Horeca Webzine

Hieronder geven we de statistieken sinds de oprichting van de site op 1 december 2019. Hiermee proberen we zo transparant mogelijk te zijn. Contacteer ons voor meer gedetailleerde cijfers.

Gratis abonnees 

De gratis abonnees van Horeca Webzine ontvangen tweewekelijks op zaterdagmorgen in hun mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Abonnees van Horeca Webzine genieten van directe kortingen in de webshop van de partners en maak je wekelijks kans op een culinair geschenk.

Maak kennis met de winnaars van de laatste lottrekking.

Aantal abonnees op vandaag: 20.055

Websitebezoekers en paginaweergaven in maart 2024 

horeca webzine februari 2024

Sociale Media

Gezien Horeca Webzine een interactief platform is, hechten we ook evenveel belang aan het aantal volgers op Facebook, het sociaal-mediaplatform met de meeste impact voor de doelgroep. Maar we zijn natuurlijk ook aanwezig op Instagram.

Facebook

Bekijk de actuele cijfers van de Facebookpagina van Horeca Webzine en bezoek onze meest actieve communities.

Instagram

Het volgersaantal van onze Instagramaccount groeit met mondjesmaat. We zijn er actief en gebruiken dit kanaal vooral om de berichten van onze Partners te reposten. 

Google Business

Alle blogartikels en partner-listings worden gedeeld via het businessaccount. 

SEO

Bij het schrijven van onze artikels hechten we ook heel veel belang aan de SEO-waarde ervan.  Geen enkel artikel wordt gepost met een Rank Math-quotering lager dan 90/100.

statistieken SEO Google Horeca Webzine

Ranking Google

Zodoende staat Horeca Webzine al op nummer één in de ranking bij Google voor het sleutelwoord ‘horecaleveranciers’. Al zijn we een nieuwkomer in de verspreiding van horecanieuws, we scoren best ook al goed met heel wat andere sleutelwoorden. 

horecaleveranciers statistieken google

Google Nieuws 

Sinds juli 2023 is Horeca Webzine door Google erkend als nieuwsbron en vind je dus de nieuwste artikels ook via Google Nieuws

Klik HIER en vervolgens op Volgen. Je zal NIET overspoeld worden door berichten in je mailbox of zo. Enkel als je op zoek gaat via Google naar een horecagerelateerd onderwerp en er hieromtrent een artikel op Horeca Webzine is gepubliceerd, zal je dit ook als eerste of één van de eerste als voorstel krijgen. Ook via Afbeeldingen zoals in onderstaande schermafbeeldingen. 

Horeca Webzine Google NieuwsHoreca Webzine Google Nieuws Afbeeldingen  

Word Partner van Horeca Webzine.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights