Statistieken Horeca Webzine

Hieronder geven we de statistieken sinds de oprichting van de site op 1 december 2019. Hiermee proberen we zo transparant mogelijk te zijn. Contacteer ons voor meer gedetailleerde cijfers.

Gratis abonnees 

De gratis abonnees van Horeca Webzine ontvangen wekelijks op zaterdagmorgen in hun mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat ze er iets extra hoeven te doen, maken ze wekelijks kans op een culinair geschenk aangebracht door de leden de community mārie en onze partners. Maak kennis met de winnaars.

Aantal abonnees op: 30/04/2021

statistieken abonnees horeca webzine april 2021

Bezoekers en paginaweergaven website

Cijfers van 1 december 2019 tot 31 maart 2021.

Cijfers van 1 januari tot 30 april 2021

Cijfers van april 2021

Sociale Media

Gezien Horeca Webzine een interactief platform is, hechten we ook veel belang aan het aantal volgers op Facebook, het sociaal-mediaplatform met de meeste impact voor de doelgroep. Maar we zijn natuurlijk ook aanwezig op Instagram en in mindere mate ook op Twitter.

Facebook

Klik hier en bekijk de actuele cijfers van de Facebookpagina van Horeca Webzine en bezoek de communities.

Instagram

Het volgersaantal van onze Instagramaccount groeit sinds augustus 2019 met mondjesmaat. We zijn er actief en gebruiken dit kanaal vooral om de berichten van onze Premium Partners en leden van onze community mārie te reposten

Twitter

Al post Horeca Webzine ook alle berichten op Twitter, we moeten toegeven dat onze doelgroep niet of nauwelijks aanwezig is op dit kanaal. 

SEO

Bij het schrijven van onze artikels hechten we ook heel veel belang aan de SEO-waarde ervan.  Geen enkel artikel wordt gepost met een Rank Math-quotering lager dan 90/100.

statistieken SEO Google Horeca Webzine

Zodoende staat Horeca Webzine al op nummer één in de ranking bij Google voor het sleutelwoord ‘horecaleveranciers’. Al zijn we een nieuwkomer in de verspreiding van horecanieuws, we scoren best ook al goed met heel wat andere sleutelwoorden. 

horecaleveranciers statistieken google

Word je nu Partner van Horeca Webzine? 

 

 

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten

Meest gelezen

No Content Available