Statistieken Horeca Webzine

Hieronder geven we de statistieken sinds de oprichting van de site op 1 december 2019. Hiermee proberen we zo transparant mogelijk te zijn. Contacteer ons voor meer gedetailleerde cijfers.

Gratis abonnees 

De gratis abonnees van Horeca Webzine ontvangen tweewekelijks op zaterdagmorgen in hun mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat ze er iets extra hoeven te doen, maken ze tweewekelijks kans op een culinair geschenk van onze Partners. Maak kennis met de winnaars van de laatste lottrekking.

Aantal abonnees op 8 oktober 2022

horeca webzine abonnees oktober 2022

Website 

*SInds 1 december 2019

Sociale Media

Gezien Horeca Webzine een interactief platform is, hechten we ook veel belang aan het aantal volgers op Facebook, het sociaal-mediaplatform met de meeste impact voor de doelgroep. Maar we zijn natuurlijk ook aanwezig op Instagram en in mindere mate ook op Twitter.

Facebook

Bekijk de actuele cijfers van de Facebookpagina van Horeca Webzine en bezoek onze meest actieve communities.

Instagram

Het volgersaantal van onze Instagramaccount groeit met mondjesmaat. We zijn er actief en gebruiken dit kanaal vooral om de berichten van onze Partners te reposten. 

Twitter

Al post Horeca Webzine ook alle blogartikels en partner-listings op Twitter, we moeten toegeven dat onze doelgroep niet of nauwelijks aanwezig is op dit kanaal. 

Google 

Alle blogartikels en partner-listings worden via het businessaccount van ERA online services die Horeca Webzine beheert. 

SEO

Bij het schrijven van onze artikels hechten we ook heel veel belang aan de SEO-waarde ervan.  Geen enkel artikel wordt gepost met een Rank Math-quotering lager dan 90/100.

statistieken SEO Google Horeca Webzine

Ranking Google

Zodoende staat Horeca Webzine al op nummer één in de ranking bij Google voor het sleutelwoord ‘horecaleveranciers’. Al zijn we een nieuwkomer in de verspreiding van horecanieuws, we scoren best ook al goed met heel wat andere sleutelwoorden. 

horecaleveranciers statistieken google

Partner worden

Adverteer en word Partner van Horeca Webzine.