Traiteur Paulus levert zijn diensten aan particulieren en bedrijven in heel België, in het Groothertogdom Luxemburg en in het noorden van Frankrijk. Van het meest intieme feest tot een banket met duizenden gasten, traiteur Paulus begeleidt je van A-Z.
Gemotiveerde ambachtslieden
De traiteur Paulus is een team van gemotiveerde, ervaren en creatieve ambachtslieden die alle grondstoffen transformeren om ze uitzonderlijke smaken te geven.
Het is ook een brigade van obers en butlers exclusief voor Traiteur Paulus en opgeleid in de specifieke kenmerken van het horecavak.
Alles in eigen beheer
De traiteur Paulus bezit en beheert al haar apparatuur en vernieuwt deze regelmatig om in overeenstemming te zijn met de laatste trends.
Duurzaamheid
De traiteur Paulus zet zich sinds 2008 in voor een ecologisch verantwoorde cateringaanpak en is de eerste en enige cateraar tot nu toe die naast de ISO 14001-certificering ook de Europese EMAS-registratie (Environmental Management and Audit Scheme) heeft verkregen.
Aanbod
Koud of warm buffet, cocktails of walking dinner, afhaalmaaltijden, traiteur Paulus biedt je een waaier aan gevarieerde formules om aan je wensen en eisen te voldoen en steeds op maat voor je. Traiteur Paulus kan je receptie of zomerfeest ook buiten of in een feesttent organiseren, waar dan ook in België.
De dienstverlening van traiteur Paulus doet zijn reputatie alle eer aan, tot ver buiten de Belgische grenzen.