Statistieken website

Français

Statistieken Horeca Webzine

Hieronder geven we de statistieken sinds de oprichting van de site op 1 december 2019. Hiermee proberen we zo transparant mogelijk te zijn. Contacteer ons voor meer gedetailleerde cijfers.

Gratis abonnees 

De gratis abonnees van Horeca Webzine ontvangen wekelijks op zaterdagmorgen in hun mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Zonder dat ze er iets extra hoeven te doen, maken ze ook wekelijks kans op een superleuk culinair geschenk

Het aantal stijgt sinds juni 2020 dagelijks nog met een gemiddeld van 20 abonnees.  

statistieken 30.9.2020 Horeca Webzine

Bezoekers en paginaweergaven website

Cijfers sinds het opstarten van de website op 1 december 2019 tot 30 september 2020. 

statistieken Horeca Webzine 1dec19 30sept20

Sociale Media

Gezien Horeca Webzine een interactief platform is, hechten we ook veel belang aan het aantal volgers op Facebook, het sociaal-mediaplatform met de meeste impact voor de doelgroep. Maar we zijn natuurlijk ook aanwezig op Instagram en in mindere mate ook op Twitter.

Facebook

Klik hier en bekijk de actuele cijfers van de Facebookpagina van Horeca Webzine op en bezoek de communities.

Instagram

Het volgersaantal van onze Instagramaccount groeit sinds augustus 2019 met mondjesmaat. We zijn er actief en gebruiken dit kanaal vooral om de berichten van onze Premium Partners en leden van onze community mārie te reposten

Twitter

Al post Horeca Webzine ook alle berichten op Twitter, we moeten toegeven dat onze doelgroep niet of nauwelijks aanwezig is op dit kanaal. 

SEO

Bij het schrijven van onze artikels hechten we ook heel veel belang aan de SEO-waarde ervan.  Geen enkel artikel wordt gepost met een Rank Math-quotering lager dan 90/100.

statistieken SEO Google Horeca Webzine

Zodoende staat Horeca Webzine al op nummer één in de ranking bij Google voor het sleutelwoord ‘horecaleverancier’ en we ook al goed scoren met heel wat andere sleutelwoorden. 

horecaleveranciers statistieken google

 

 

 

Français

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op een waardebon voor een diner bij een lid van onze community of bij een meesterkok van The Mastercooks of Belgium van je keuze. Als horeca-uitbater maak je bovendien nog kans op een superleuk geschenk van een leverancier.

Om onze communicatie te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

RECENT NIEUWS

MEEST GELEZEN