Restaurant Anobesia: seizoensgebonden keuken sinds 1993

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.140 abonnees.

geert-gheysels-mastercook-of-belgium-restaurant anobesia

Chef-Mastercook Geert Gheysels en zijn echtgenote Kristine De Grave, ontvangen reeds sinds 1993 in de prachtige ruime villa of op het uiterst sfeervolle terras van het restaurant Anobesia in Affligem. Maak er hier kennis mee; als abonnee van Horeca Webzine maak je tijdens het jubileumjaar kans op een uitnodiging twv €50. 

Inhoudsopgave

Maandelijks wisselende kaart

Op de verfrissende maandelijks wisselende kaart van restaurant Anobesia vind je wat de natuur biedt, namelijk elke maand opnieuw tal van fijne en smakelijke ingrediënten die de seizoensgebonden keuken van chef-Mastercook Geert Gheysels uniek maken!

geert-gheysels-mastercook-anobesia-restaurant-keuken

Mastercook Geert Gheysels

Op twaalfjarige leeftijd ging Geert Gheysels naar de hotelschool van Oostende waar hij er de zes jaar hotelafdeling doorliep met de nodige stages en weekendwerk, plus 2 jaar specialisatie banket-en suikerbakkerij met stages in de Ecole Lenôtre-Valhrona. 

Daarna werkte hij tien jaar in verschillende sterrenzaken waaronder 4 jaar in “La Maison du Cygne” in Brussel. Nadien werkte de Mastercook ook nog bij Marc Paesbrugghe in de “Sir Anthony Van Dijck” en bij Willy Slawinsky in de “Apicius” te Gent als souschef toen het restaurant met een 19/20 in de Gault&Millau van 1988 prijkte. Sindsdien is Geert Gheysels zich altijd blijven bijschaven via stages en vele Spaanse congressen met de wereldtoppers.

De inspiratie voor zijn gerechten in het restaurant Anobesia haalt Mastercook Geert Gheysels door energie op te doen in wereldsteden, door te proeven en te ruiken.

Met groenten en kruiden werk ik heel graag. Het plantenrijk is zo uitgebreid in geur en smaak. Het restaurant Anobesia ligt hier in de streek van de hopscheuten die de lente inluiden op het veld. Groenten gebruik ik ook zeer veel om te centrifugeren als basis voor mijn sauzen. Kruiden uit mijn grote kruidentuin gebruik ik voor de subtiele afwerkingstoets. 

Eigen pluk- en kruidentuin

Vanaf de lente maakt Geert in de keuken van restaurant Anobesia gebruik van kruiden uit de eigen pluk- en kruidentuin om elk gerecht een nog pittigere smaak te geven.

Wie het toch liever klassiek houdt, kan genieten van enkele suggesties a la carte. Bovendien worden alle gerechten op afroep bereid.

Indrukwekkende wijnkaart

Ook de erg indrukwekkende wijnkaart van restaurant Anobesia zal je zeker kunnen bekoren. Geert en Kristine zijn echte wijnkenners en bieden je keuze uit maar liefst 450 verschillende wijnen van over de hele wereld.

Zowel grote klassiekers als eigen ontdekkingen komen aan bod. Als gedreven sommeliers helpen ze je graag bij het maken van je wijnkeuze. Een goede prijs-kwaliteit verhouding staat in restaurant Anobesia hierbij steeds centraal.

Digestievenkaart met 40 whisky’s

Na de maaltijd kan je gezellig napraten in de prachtige tuin of in het sfeervol salon. Naast de uitgebreide koffie- en theekaart kan je je laten verleiden door één van de 40 whisky’s die pronken op de uitzonderlijke digestievenkaart.

Kortom, zet je schrap voor een culinaire ontdekkingstocht doorheen deze voortreffelijke creatieve en verrassende keuken van restaurant Anobesia!

Uitnodiging voor abonnees

Tijdens het jubileumjaar van Horeca Webzine, nodigt Geert Gheysels en zijn echtgenote Kristine De Grave vier abonnees uit om kennis te maken met hun restaurant en keuken. 

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en maak kans op een waardebon van € 50 om te besteden in Anobesia.

Volg de jubileumcampagne ook via de Facebookpagina en/of in de community

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights