Cacadvisor, de nieuwe applicatie om restauranttoiletten te beoordelen

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.251 abonnees.

Gebruikers van de Cacadvisor-applicatie worden uitgenodigd om de netheid, het comfort en de uitrusting van de toiletten in de bezochte horecazaken te beoordelen.

Cacadvisor

Ontdek na Tripadvisor, een participatieve gids voor het beoordelen van hotels en restaurants, de Franse concurrent Cacadvisor.

Het principe is hetzelfde, behalve dat in deze toepassing alleen de kwaliteit van de toiletten van de bezochte horecazaken wordt beoordeeld.

De gebruikers van de applicatie kunnen “bronzen” toewijzen en de netheid, maar ook het comfort en de uitrusting van de toiletten in de horecazaken beoordelen.

De ontwikkeling van de applicatie komt van een zeer serieuze observatie, omdat de vader van de jonge maker van de app in een rolstoel zit en vaak moeite had om restaurants te vinden die goed zijn aangepast.

Cacadvisor Horeca Webzine

“Mijn vader zat in een rolstoel, en ik herinner me dat we moeite hadden om restaurants te vinden waar de toiletten toegankelijk waren, en ik merkte dat mijn vrienden, die ouders waren, moeite hadden om horecabedrijven te vinden met tafels hun baby te verversen” , vertelt de oprichter van de applicatie Romain Aymard aan 20 Minutes.

Sinds de lancering is de gratis applicatie die sinds een week in de App Store en Google Play beschikbaar is, heel succesvol.


Heb jij ook interessant nieuws, tips, weetjes, een inspirerend verhaal of een aanbieding? Stuur ons de link!


Bron: BFM.tv

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights