Tag: restaurant

apr 30
Daarom Dry Aged rundvlees op restaurant; de 5 redenen

Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) voor consumptie om malser én smakelijker te worden. We vertellen je er alles over wat Dry Aged rundvlees is.

apr 13
Een restaurantkeuken (her)inrichten: 9 tips en missers

Een restaurantkeuken op de juiste manier inrichten is een hele klus. Laat je hierbij goed adviseren. Jouw dagelijkse bedrijfsvoering staat of valt met de efficiëntie van je keuken. Dit zijn enkele tips en de veel voorkomende missers bij het inrichten ervan.

apr 09
Restaurant Anobesia: seizoensgebonden keuken sinds 1993

Chef-Mastercook Geert Gheysels en zijn echtgenote Kristine De Grave, ontvangen reeds sinds 1993 in de prachtige ruime villa of op het uiterst sfeervolle terras van het restaurant Anobesia in Affligem. Maak er hier kennis mee; als abonnee van Horeca Webzine maak je tijdens het jubileumjaar kans op een uitnodiging twv €50.  Inhoudsopgave Maandelijks wisselende kaart […]

nov 03
Luidruchtige kinderen in restaurant: zowat € 50 boete

Te luidruchtige kinderen die van het restaurant een speeltuin maken, levert boze blikken en gezucht op van de overige klanten, maar ook van het restaurantspersoneel. Sommige restaurants leggen hiervoor een boete op.

sep 04
Smartphone protocol op restaurant, maar niet voor 2 in bed

Als we een restaurantbezoek graag gezellig willen houden, moet de smartphone op stil. Maar in bed is het geen probleem.

aug 16
Restaurant De Librije biedt Valet Parking Service. Maar wat is het?

Valet Parking Service is een parkeerservice die al bestaat sinds de jaren zestig van de vorige eeuw in de Verenigde Staten. En al zien we dit al reeds decennia voor gerenommeerde restaurants zoals De Librije, de parkeerdienst is met een sterke opmars bezig in Nederland en België.

jul 07
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen

Sabine Hagedoren, Bram Verbruggen of Jacotte Brokken moeten maar op woensdag aankondigen dat de kans groot is dat de zon van de partij gaat zijn, en we zetten ons al in terras-modus voor het weekend. Of je nu verkoeling zoekt aan de kust of in de stad, Vlaanderen wordt ook deze zomer één groot terras. 

jun 06
FAQ: Kan ik een restaurant starten zonder diploma?

Hier antwoorden we regelmatig publiek op de veel gestelde vragen die we ontvangen. Vandaag een antwoord op de vraag of je een eigen restaurant kan beginnen zonder diploma.

mei 08
Een restaurantkeuken (her)inrichten: 9 tips en missers

Een restaurantkeuken op de juiste manier inrichten is een hele klus. Laat je hierbij goed adviseren. Jouw dagelijkse bedrijfsvoering staat of valt met de efficiëntie van je keuken. Dit zijn enkele tips en de veel voorkomende missers bij het inrichten ervan.

dec 10
Poll: Hoe vaak bezocht jij een horecazaak in 2022?

Hoe vaak bezocht jij een restaurant, brasserie, snack, frituur of café of een gelijkaardige horecazaak het afgelopen jaar? Antwoord onderstaande poll en maak kans op een waardebon van € 200 om te besteden bij een Mastercook.  Lijstjes en evaluaties We gaan de laatste weken van het jaar in, en het is dan altijd wel leuk […]

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights