Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse tips, weetje en recepten van en voor de horeca in de wereld. Heb je er ook? Deel ze in onze community.
Geloof het of niet, maar je menukaart is een niet te missen tool voor je restaurantmarketing.
Catering is een Engelse term die wordt gebruikt voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven in bedrijfsrestaurants (contractcatering) of op verplaatsing (partycatering).
Vroeger at iedereen wat de pot schafte, maar tegenwoordig houden verschillende gasten er een eigen dieet op na. In onze serie "Wat is het?" vandaag: Raw Food.
Wist je dat bedrukte bierkaartjes of bierviltjes perfect werken voor de promotie van jouw bedrijf of event? Bij heel wat drukkers kan je ze laten drukken, maar er is nu een nieuwe speler op de markt: bierkaartjes.com.
Het komt vooral voor in de horeca, doordat heel wat horecazaken afhankelijk zijn van de flexibele inzet van extra werkkrachten om hun zaak tijdens piekmomenten ('s avonds, in het weekend, bij mooi weer ...) open te houden.
We helpen - geruggesteund door ChefsproVeggie - voor eens en voor altijd een aantal misverstanden uit de wereld rond vegetarische voeding.
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met asperges, het witte goud.
Software in jouw horecazaak? Je bent toch horecaondernemer, geen IT’er. Klopt! Maar dat neemt niet weg dat horeca software jouw zaak vooruithelpt.
Als één of meerdere medewerkers niet komen opdagen wegens ziekte, valt je dat als ondernemer bijzonder hard. Toch kan iedere uitbater het risico op het ziek worden van zijn team minimaliseren. Hieronder enkele veel gemaakte fouten en tips hoe je die kan voorkomen.
Een restaurantkeuken op de juiste manier inrichten is een hele klus. Laat je hierbij goed adviseren. Jouw dagelijkse bedrijfsvoering staat of valt met de efficiëntie van je keuken. Dit zijn enkele tips en de veel voorkomende missers bij het inrichten ervan.