Categorie: Tips

Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse tips, weetje en recepten van en voor de horeca in de wereld. Heb je er ook? Deel ze in onze community.

sep 03
Met deze 10 tips maak je een perfecte menukaart op

Geloof het of niet, maar je menukaart is een niet te missen tool voor je restaurantmarketing.

sep 02
Partycatering, contractcatering en 2 andere soorten catering

Catering is een Engelse term die wordt gebruikt voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven in bedrijfsrestaurants (contractcatering) of op verplaatsing (partycatering).

sep 01
Raw Food. Wat is het? Weetjes en meer dan 100 recepten.

Vroeger at iedereen wat de pot schafte, maar tegenwoordig houden verschillende gasten er een eigen dieet op na. In onze serie "Wat is het?" vandaag: Raw Food.

aug 18
De 5 redenen om ook met bierkaartjes je zaak of event te promoten

Wist je dat bedrukte bierkaartjes of bierviltjes perfect werken voor de promotie van jouw bedrijf of event? Bij heel wat drukkers kan je ze laten drukken, maar er is nu een nieuwe speler op de markt: bierkaartjes.com.

jul 05
Gelegenheidswerk of gelegenheidsarbeid in de horeca

Het komt vooral voor in de horeca, doordat heel wat horecazaken afhankelijk zijn van de flexibele inzet van extra werkkrachten om hun zaak tijdens piekmomenten ('s avonds, in het weekend, bij mooi weer ...) open te houden.

jun 25
Wat is vegetarisch, en wat is het niet in 2023?

We helpen - geruggesteund door ChefsproVeggie - voor eens en voor altijd een aantal misverstanden uit de wereld rond vegetarische voeding.

mei 29
Asperges, het witte goud dat 10 jaar op hetzelfde veld wordt geteeld

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met asperges, het witte goud.

mei 11
Dit is software die je horecazaak écht vooruit helpt in 2023

Software in jouw horecazaak? Je bent toch horecaondernemer, geen IT’er. Klopt! Maar dat neemt niet weg dat horeca software jouw zaak vooruithelpt.

mei 10
Regelmatig zieke medewerkers? Dit zijn de 8 meest voorkomende redenen

Als één of meerdere medewerkers niet komen opdagen wegens ziekte, valt je dat als ondernemer bijzonder hard. Toch kan iedere uitbater het risico op het ziek worden van zijn team minimaliseren. Hieronder enkele veel gemaakte fouten en tips hoe je die kan voorkomen.

mei 08
Een restaurantkeuken (her)inrichten: 9 tips en missers

Een restaurantkeuken op de juiste manier inrichten is een hele klus. Laat je hierbij goed adviseren. Jouw dagelijkse bedrijfsvoering staat of valt met de efficiëntie van je keuken. Dit zijn enkele tips en de veel voorkomende missers bij het inrichten ervan.

Geverifieerd door MonsterInsights