Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse tips, weetje en recepten van en voor de horeca in de wereld. Heb je er ook? Deel ze in onze community.
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. Vandaag zetten we de serie verder met wortelen, er zijn er in alle kleuren.
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met radijzen, de pittige groentjes die de lente maken.
Twitter heeft ze. En Instagram, Tumblr en YouTube. En ook Facebook doet mee. Maar wat zijn hashtags nu eigenlijk? Hoe kan je ze gebruiken om je horecazaak nog meer zichtbaarheid te geven op het Internet? We leggen het je even uit. Je vind als slot ook de top 50 van de meest gebruikte hashtags. En als bonus, de top van de meestgebruikte hashtags door influencers en social media marketeers voor de horeca in 2023.
Voor werknemers in de horeca is een fijne werksituatie belangrijk. Hierdoor voelen ze zich prettig, houden ze plezier in hun werk en blijven ze gezond. Zo zorg je voor goede arbeidsomstandigheden in jouw bedrijf. Hou rekening met deze 7 arbeidsrisico’s voor een fijne werksituatie in de horeca.
Een (groot)keuken kan niet zonder industriële vaatwasser. Bij koken hoort nu eenmaal vuile vaat, en die moet liefst zo efficiënt en zuinig mogelijk snel weer schoongemaakt worden. Een goed afgestelde vaatwasser is daarom een must. Hiervoor komen 4 belangrijke pijlers steeds terug: mechanische kracht, chemie, tijd en temperatuur.
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met witte kool.
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met pompoen.
Een beetje culinaire geschiedenis ... ere aan wie ere toekomt! Bij ons weten heeft niet één Belgische koningin zoveel koks geïnspireerd. Het gerecht is door iedereen gekend en wordt ook redelijk op prijs gesteld.
Eén van de horecatrends voor 2023 zijn nog steeds mocktails of alcoholvrije cocktails. Doe hip en serveer die reeds tijdens de komende feesten. Met de onderstaande recepten scoor je zonder twijfel!
Wanneer je denkt dat mond-aan-mond-reclame voldoende is om nieuwe gasten naar je horecazaak te lokken, dan is het tijd om je marketingaanpak te herzien. We vertellen je hier alles over Location based Marketing.