Tag: leverancier

aug 10
Driesterrenchef Gilles Goujon heeft Fontjoncouse gered

De komst van de driesterrenchef Gilles Goujon heeft het kleine dorpje in de Corbières letterlijk nieuw leven ingeblazen. Maar hij heeft ook het geluk van de producenten in de hele regio vergroot. Auberge Vieux Puits In Fontjoncouse, een klein stadje in de hoge Corbières (Aude, Frankrijk), zijn er 3 sterren voor 146 inwoners. Drie Michelinsterren, […]

aug 09
Gratis WiFi aanbieden in je horecazaak en toch geld verdienen

Of je nu een café, tearoom of hotellounge runt. Je krijgt in je horecazaak steeds wel de vraag of er WiFi beschikbaar is. En wat de activatiecode is.

aug 07
De productiviteit verbeteren van je horecamedewerkers kan met deze 7 tips

Je zaak draait goed en je bent niet ontevreden. Maar het kan beter. Efficiënter. De productiviteit van de medewerkers beter. Alleen, je ziet het niet. “Zo doen we het al jaren!” En dus verandert er niets.   Verandering Elke verandering begint met het besef dat het anders kan of moet. De daarop volgende stap is […]

aug 02
Sushi: 5 weetjes en een uitzonderlijk recept

Sushi is een verzamelnaam voor kleine Japanse hapjes van rijst die op smaak is gebracht met rijstazijn, en vis, groenten en ei. Maar hiermee weet je niet alles.

apr 20
Klachten: zo ga je er mee om. 4 stappen en tips.

Klachten en klagende mensen. Niet bepaald het leukste onderdeel van werken in de horeca.

mrt 27
Een financieel plan opmaken voor je horecazaak in 4 stappen

Een goed gefundeerd financieel plan opent de deuren naar zakenpartners. En het versterkt het vertrouwen van alle stakeholders en de realiseerbaarheid van je horecazaak. Maar wat is nu eigenlijk een financieel plan? Een veel gestelde vraag.

mrt 10
Een pakkende personeelsadvertentie schrijf je met deze 12 tips

Het vinden van personeel kan niet zonder een pakkende personeelsadvertentie. Maar een goede vacature schrijven vraagt tijd en kennis van zaken. Hieronder vind je heel wat tips om succesvolle advertentie te schrijven die je straks kan plaatsen in onze community.

feb 28
De 7 arbeidsrisico’s om rekening mee te houden voor een fijne werksituatie

Voor werknemers in de horeca is een fijne werksituatie belangrijk. Hierdoor voelen ze zich prettig, houden ze plezier in hun werk en blijven ze gezond. Zo zorg je voor goede arbeidsomstandigheden in jouw bedrijf. Hou rekening met deze 7 arbeidsrisico’s voor een fijne werksituatie in de horeca.

feb 04
Met klantdata behaal je meer omzet dankzij deze 9 tips

Als horeca-uitbater heb je heel wat waardevolle kennis over je gasten. Als je nu weet hoe deze klantdata in te zetten, dan zijn deze gegevens goud waard.

jan 13
Hoe goed ken jij de Marokkaanse keuken? Doe de quiz met de 7 vragen.

We weten allemaal wel wat couscous en een tagine is, maar er is meer. Doe de quiz en zie hoe goed je wel de Marokkaanse keuken kent.

Geverifieerd door MonsterInsights