Tag: leverancier

mrt 10
De 7 arbeidsrisico’s om rekening mee te houden voor een fijne werksituatie

Voor werknemers in de horeca is een fijne werksituatie belangrijk. Hierdoor voelen ze zich prettig, houden ze plezier in hun werk en blijven ze gezond. Zo zorg je voor goede arbeidsomstandigheden in jouw bedrijf. Hou rekening met deze 7 arbeidsrisico’s voor een fijne werksituatie in de horeca.

nov 12
Waarom sparren zo belangrijk is. Lees het verhaal van Paul

Een horecazaak leiden kan soms eenzaam zijn. Of juist complex en lastig. Je hebt niet altijd alle wijsheid in pacht. Maar er wordt wel naar je gekeken om de knopen door te hakken en om het voortouw te nemen. En als je dan met vragen zit, inzichten of inspiratie nodig hebt, is sparren heel waardevol. Een goed gesprek en een kijk op het vraagstuk vanuit een ander perspectief, doet wonderen.

okt 01
Nog 20 redenen waarom een job in de horeca de beste is

Heb jij ook nog leuke redenen om een job aan te nemen in de horeca? Noteer ze dan hieronder als een reactie.

jun 14
Gastvrij NEE! zeggen doe je met deze 10 tips

Een NEE! is soms onvermijdelijk of gewoon noodzakelijk. Maar het duidelijk zeggen, zonder dat de klant het gevoel heeft dat hij met een kluitje in het riet wordt gestuurd, is een hele kunst.

mei 10
Op hoog niveau koken met een foodcost van slechts 17%. Het kan

Op hoog niveau koken met een foodcost van slechts 17%. Restaurant SAN in Gent bewijst dat het kan.

apr 22
Consument kiest steeds meer voor eenvoudige horecaconcepten in 2022

Naast pop-up-restaurants, grab & go-concepten en bio-restaurants zien we tegenwoordig steeds meer horecaconcepten die zich op één specifiek product richten.

apr 20
Een financieel plan maken doe je aan de hand van deze 4 stappen

Een goed gefundeerd financieel plan opent alvast de deuren naar zakenpartners. En het versterkt het vertrouwen van alle stakeholders en de realiseerbaarheid van je horecazaak. Maar wat is nu eigenlijk een financieel plan? Een veel gestelde vraag.

jan 03
Horeca-ondernemers: “Vergeet je leveranciers niet!” Advies en 8 tips voor een financieel stappenplan.

Het zijn moeilijke tijden voor alle horeca-ondernemers. Velen kunnen hun leveranciers niet meer betalen. Al zetten heel veel leveranciers van wie de sector al altijd de beste producten en service heeft gehad, nu het mes niet op de keel van hun klanten. Maar hoelang kunnen zij dit volhouden? Misschien tijd om een financieel stappenplan op te zetten of die te evalueren.

sep 26
Biofase: duurzame rietjes en bestek van avocadopitten

Echte duurzaamheid vertrekt vanuit de basis. En daar zetten ze bij Biofase heel sterk op in. Maak kennis met de Premium Partner van Horeca Webzine met toch wel heel ecologische producten.

sep 24
Download de inspiratiegids voor een familievriendelijk hotel met meer dan 100 tips

Laat ons ook niet vergeten dat als kinderen een goede vakantie hebben in een familievriendelijk logies, dan hebben de ouders of grootouders dat ook.

Geverifieerd door MonsterInsights