Tag: wereld

sep 30
Een geslaagde workshop “Bier & Muziek” organiseren in 7 stappen

Een workshop “Bier & Muziek” organiseren in je horeacazaak klinkt ongetwijdeld als een leuk en creatief evenement. Maar hoe begin je eraan? Hier delen we een stappenplan om je te helpen bij het opzetten van een geslaagde workshop.

sep 29
Hoe zie jij de toekomst van robots in de horeca in 2025?

Het gebruik van robots in de horeca revolutioneert de sector door efficiëntie en innovatie te bevorderen. Hoe zie jij de toekomst van robots in de horeca in 2025?

sep 28
Nog een selectie van 50 culinaire weetjes door topchefs

Wie graag zijn algemene culinaire kennis test, kan op Horeca Webzine terecht voor online quizzen van allerlei slag. Met onderstaande selectie van weetjes heb je alvast een grote voorsprong op je collega's.

sep 25
Een goede eigen website voor je horecazaak maak je met deze 5 tips

Geen enkel horecabedrijf kan nog zonder een eigen website. Zeker nu in de horeca-lockdown dat men terugvalt op takeaway. Maar zelfs al verkoop je geen producten online, dan nog kan je met jouw website jouw bedrijf voorstellen en vertellen wat je te bieden hebt. Enkele tips.

sep 25
Orgaanvlees: delicatesse met een bijzondere toets. Weetjes en recept

Om de onvoorwaardelijke fans van orgaanvlees tevreden te stellen, kan je het maar beter op je menukaart zetten. Weetjes en recept.

sep 25
Een fout gemaakt? 6 tips om die recht te zetten

Iedereen die zich inzet op het werk, verplichtingen én verwachtingen nakomt, maakt onvermijdelijk fouten. En daarom is een fout maken eerder een pluspunt dan een schande. Hierbij enkele tips hoe je jouw fout(en) kan rechtzetten.

sep 13
Vrijdag de 13de: organiseer jij ook een banket met z’n dertienen?

Om het bijgeloof te bestrijden, bestaan er al sinds de 19e Eeuw “Vrijdag 13-clubs”, die op deze dag banketten houden, liefst met zijn dertienen,

sep 10
Koken wordt met deze 100 super tips van chefkoks een stuk leuker

Met deze 100 tips van chefkoks wordt koken voor iedereen een stuk leuker en ongetwijfeld ook lekkerder

sep 10
Regelmatig zieke medewerkers? Dit zijn de 8 meest voorkomende redenen

Als één of meerdere medewerkers niet komen opdagen wegens ziekte, valt je dat als ondernemer bijzonder hard. Toch kan iedere uitbater het risico op het ziek worden van zijn team minimaliseren. Hieronder enkele veel gemaakte fouten en tips hoe je die kan voorkomen.

aug 30
Smartphone protocol op restaurant, maar niet voor 2 in bed

Als we een restaurantbezoek graag gezellig willen houden, moet de smartphone op stil. Maar in bed is het geen probleem.

Geverifieerd door MonsterInsights