Tag: hobbykok

nov 08
Kabeljauw: interessante weetjes, video en 2 recepten

Wat haring is voor Nederlanders, is kabeljauw voor Noren; de vis prijkt er zelfs op de bankbiljetten. In veel landen is gedroogde kabeljauw ook een lekkernij en bekend als stokvis, bakkeljauw en bacalhao.

nov 01
Onze 25 favoriete cocktails. Welke vind jij de lekkerste?

Een cocktail is een mengsel van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar moeten zijn en één alcohol moet bevatten. We delen met plezier een selectie van 25 favoriete cocktails van de lezers van Horeca Webzine.

okt 28
Het ABC recepten en kooktips winter 2024

Ook dit jaar delen we hier het ABC met leuke recepten en kooktips voor zowel de horeca professional als de hobbykok.

aug 10
Driesterrenchef Gilles Goujon heeft Fontjoncouse gered

De komst van de driesterrenchef Gilles Goujon heeft het kleine dorpje in de Corbières letterlijk nieuw leven ingeblazen. Maar hij heeft ook het geluk van de producenten in de hele regio vergroot. Auberge Vieux Puits In Fontjoncouse, een klein stadje in de hoge Corbières (Aude, Frankrijk), zijn er 3 sterren voor 146 inwoners. Drie Michelinsterren, […]

aug 02
Sushi: 5 weetjes en een uitzonderlijk recept

Sushi is een verzamelnaam voor kleine Japanse hapjes van rijst die op smaak is gebracht met rijstazijn, en vis, groenten en ei. Maar hiermee weet je niet alles.

feb 17
Hoe solo-koken of koken voor jezelf ook leuk kan zijn. 5 tips, weetjes en een recept

Solo-koken of koken voor jezelf is bevrijdend: je hoeft alleen jezelf te plezieren. Het is ook een gelegenheid om te experimenteren en jezelf te verwennen. Maar soms wordt het ook als triest ervaren. Zo maak je het leuker.

jan 13
Hoe goed ken jij de Marokkaanse keuken? Doe de quiz met de 7 vragen.

We weten allemaal wel wat couscous en een tagine is, maar er is meer. Doe de quiz en zie hoe goed je wel de Marokkaanse keuken kent.

mrt 23
Ken jij de Nederlandse keuken? Test je kennis met deze 8-vragen-quiz

De gerechten in de Nederlandse keuken zijn vaak stevig en voedzaam, afgestemd op de overwegend fysieke werkzaamheden die de Nederlander in het verleden deed. En hoewel die gerechten per streek kunnen verschillen, zijn er een aantal typisch Nederlandse specialiteiten en ingrediënten. Ken je ze? Doe de quiz.

aug 01
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [09]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

Geverifieerd door MonsterInsights