Categorie: Advies

Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse tips, weetje en recepten van en voor de horeca in de wereld. Heb je er ook? Deel ze in onze community.

sep 23
Bier en biergist is goed voor het klimaat

Genieten van een glas bier na het werk of op een terrasje met vrienden is voor veel mensen een ontspannende bezigheid. Voor enkele Nederlandse wetenschappers is dit glas bier en vooral de biergist wel een serieuze zaak. Bier kan er namelijk voor zorgen dat de CO2-uitstoot wordt verminderd.

sep 10
Koken wordt met deze 100 super tips van chefkoks een stuk leuker

Met deze 100 tips van chefkoks wordt koken voor iedereen een stuk leuker en ongetwijfeld ook lekkerder

sep 10
Regelmatig zieke medewerkers? Dit zijn de 8 meest voorkomende redenen

Als één of meerdere medewerkers niet komen opdagen wegens ziekte, valt je dat als ondernemer bijzonder hard. Toch kan iedere uitbater het risico op het ziek worden van zijn team minimaliseren. Hieronder enkele veel gemaakte fouten en tips hoe je die kan voorkomen.

aug 14
5 eetgelegenheden: restaurant, bistro, brasserie, Grand Café en tearoom

Waar komen de namen van die eetgelegenheden vandaan, en waarin verschillen deze van elkaar?

aug 09
Boter en margarine: 2 termen die te vaak op een hoopje worden gegooid

Men mag enkel spreken van boter, hoeveboter, melkerijboter of roomboter als dit product is gemaakt van vetten uit melk.

aug 09
Gratis WiFi aanbieden in je horecazaak en toch geld verdienen

Of je nu een café, tearoom of hotellounge runt. Je krijgt in je horecazaak steeds wel de vraag of er WiFi beschikbaar is. En wat de activatiecode is.

aug 08
Restaurant De Librije biedt Valet Parking Service. Maar wat is het?

Valet Parking Service is een parkeerservice die al bestaat sinds de jaren zestig van de vorige eeuw in de Verenigde Staten. En al zien we dit al reeds decennia voor gerenommeerde restaurants zoals De Librije, de parkeerdienst is met een sterke opmars bezig in Nederland en België.

aug 07
De productiviteit verbeteren van je horecamedewerkers kan met deze 7 tips

Je zaak draait goed en je bent niet ontevreden. Maar het kan beter. Efficiënter. De productiviteit van de medewerkers beter. Alleen, je ziet het niet. “Zo doen we het al jaren!” En dus verandert er niets.   Verandering Elke verandering begint met het besef dat het anders kan of moet. De daarop volgende stap is […]

aug 06
Scoren met fermenteren: extra veel tips en 4 recepten

Je kon er haast niet naast kijken het voorbije jaar: fermentatie. Fermenteren is het omzetten van een product door micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en gisten. We zijn permanent omringd door gefermenteerde voeding en dranken! Ons eigenste nationale godenvocht bier, is een gefermenteerde drank net als wijn. Maar ook cacao, kazen en (sommige) worst horen bij de familie. We vertellen er alles over in dit artikel.

aug 04
De 3 redenen om Social Media Management in te zetten.

Het gebruik van Social Media is ook voor jou een waardevolle toevoeging in het promoten van je zaak of bedrijf. Lees hier de 3 redenen waarom ook jij Social Media Management moet inzetten.

Geverifieerd door MonsterInsights