Restaurant De Librije biedt Valet Parking Service. Maar wat is het?

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
valet parking horeca webzine

Valet Parking Service is een parkeerservice die al bestaat sinds de jaren zestig van de vorige eeuw in de Verenigde Staten. En al zien we dit al reeds decennia voor gerenommeerde restaurants zoals De Librije, de parkeerdienst is met een sterke opmars bezig in Nederland en België.

Restaurant De Librije

Jonnie Boer werd op vierentwintigjarige leeftijd chef-kok bij restaurant De Librije in Zwolle. Enkele jaren later, in 1993, kocht hij samen met zijn echtgenote Thérèse, vinologe en gastvrouw, het restaurant. De Librije bevond zich op dat moment in de bibliotheek van het Dominicaner kloostercomplex in Zwolle, dat uit de zestiende eeuw dateert.

In 1993 verkreeg de Librije de eerste Michelinster. In 1999 volgde de tweede ster. Daarmee was Boer de jongste tweesterrenkok in Nederland. In 2004 was De Librije het tweede restaurant in Nederland dat een derde ster kreeg.

Op 20 januari 2015 verhuisde het restaurant De Librije naar de binnentuin van Librije’s Hotel. Librije’s Zusje was daarvoor, in 2014, van Zwolle naar Amsterdam verhuisd.

Restaurant De Librije biedt Valet Parking Service. Maar wat is het? 4

Met hart en ziel

Jonnie en Thérèse: “Eten en drinken doen we elke dag, maar deze dagelijkse behoefte maken wij graag tot een feest voor u, zodat u deelgenoot wordt van onze liefde voor lekker eten en mooie wijnen. Wij zijn allebei opgegroeid in deze omgeving. Een wereld van snoekbaars vangen, watermunt plukken, boleten en cantharellen zoeken en met de punter de eendenkooi in. Vindt u het gek dat we daardoor verliefd zijn geworden op al die prachtige regionale producten?”

Regionale producten

Veel mensen noemen het koken met regionale producten de specialiteit van De Librije, maar Jonnie en Thérèse denken eerder dat ze speciaal zijn juist omdat ze geen specialiteit hebben.

“Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. Samen met ons team verkennen wij iedere dag de mogelijkheden van een liefdevolle relatie tussen wijn en spijs. De dingen die we daarbij telkens weer ontdekken willen we aan u laten proeven, om u te verwennen, zonder poespas”, staat er op de voorpagina van de website.

Restaurant De Librije biedt Valet Parking Service. Maar wat is het? 25
Foto: Eric Kuster

Diverse diensten

Het echtpaar Boer bezit — naast het restaurant De Librije — ook een delicatessenzaak, Librije’s Winkel. Op 25 mei 2008 werd in Het Spinhuis, een monumentaal pand en tevens de voormalige vrouwengevangenis van Zwolle, Librije’s Hotel geopend. Dit hotel biedt ook onderdak aan de kook- en wijnschool Librije’s Atelier.

Extra service

Restaurant De Librije biedt ook Valet Parking Service aan. De kosten bedragen €15 per wagen. De parkeergarage Noordereiland is gelegen direct naast De Librije en de parkeergarage Diezerpoort ligt op circa 5 minuten loopafstand.

Een kwartiertje of zo voor je wenst te vertrekken, bij het afrekenen of uitchecken, laat je dit even weten aan de valet, en in een minimum van tijd wordt je wagen voorgereden bij de deur van het restaurant of hotel. 

Heb je bagage, dan helpt de valet je hiermee ook mee. Door deze luxe en comfortabele service is het met Valet Parking Service dus mogelijk om snel en zorgeloos van uw restaurantbezoek of welverdiende vakantiereis genieten of te concentreren op je meeting tijdens je zakenreis.

Valet Parking Service

Valet Parking Service is een dienst die zich richt op het vereenvoudigen en het bieden van een oplossing voor de hedendaagse parkeerproblemen. Als je naar een restaurant of hotel gaat die Valet Parking Service aanbiedt, zijn die zorgen en stress voorbij. Je hoeft niet meer om te kijken naar een parkeerplaats.

Je rijdt met je wagen tot aan de deur van het restaurant of hotel waar er keurig een chauffeur voor je alle parkeerzorgen voor je uit de handen neemt. Jouw wagen wordt door een van de valets naar een veilige parkeerplaats gebracht, waar deze gedurende de gehele periode van je restaurantbezoek wordt bewaakt. Geen tijdverlies en meteen genieten van je restaurantbezoek. Gemakkelijk en snel.

MAAK KENNIS MET GERENOMMEERDE BEROEPSORGANISATIES EN CONSULTANTS 
Je beroepsorganisatie of consultancybedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.

Euro BOB

Als je als restaurant of hotel niet zelf iemand in dienst kan nemen om Valet Parking Service aan te bieden dan kan je bijvoorbeeld beroep doen op Euro BOB.

Euro BOB beschikt over goed opgeleide chauffeurs met een onberispelijke rijstijl. De chauffeurs hebben veel ervaring met het rijden van verschillende auto’s. Als er onverhoopt toch schade aan de auto is veroorzaakt door de chauffeurs, dan wordt dit vergoed door de verzekering.

Maar gelukkig is dit nog nooit voorgekomen. Indien gewenst noteren de chauffeurs de begin- en eindkilometerstand op om te garanderen dat er geen onnodige kilometers worden gemaakt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt binnen een uur antwoord.

Kies voor Valet Parking Service als je

  • irritatie wilt voorkomen door te weinig dichtbij zijnde parkeerruimte
  • de beleving van je restaurant of evenement wilt verhogen
  • je wilt onderscheiden van je concurrentie
  • wilt dat de aankomst en het vertrek van je gasten vlekkeloos verloopt

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten