Het gebruik van de jeneverbessen gaat terug tot de aloude Griekse en Arabische geneeskunde. Jeneverbessen zijn heel gezond en een heerlijke smaakmaker voor saus die je kan serveren bij gelijk welk stukje wild. Met recept van jeneverbessensaus voor wild.
De rol van de Belgische Wijnambassadeur is cruciaal voor de promotie van Belgische wijnen, zowel nationaal als internationaal. Deze ambassadeur fungeert als boegbeeld van de sector en zet zich in voor het vergroten van de bekendheid en waardering van Belgische wijnen.
Hier zijn tien veelgestelde geldvragen in de horecasector. De antwoorden helpen horecabedrijven hun financiën effectief te beheren, de winstgevendheid te verbeteren en onverwachte kosten beter te plannen.
Nog niet zo heel lang geleden maakte men een duidelijk onderscheid tussen vrije tijd en de tijd dat men aan het werk was voor de baas. Telefoneren deden we met de vaste telefoon thuis, en van de sociale media was er helemaal nog sprake. De doorbraak van mobiele telefonie en sociale media heeft de manier waarop we communiceren voorgoed veranderd. Geldt dat nu ook voor het onderscheid tussen privé en werk?
Klassieke pizza’s vormen de kern van de Italiaanse keuken en belichamen eenvoud, authenticiteit en de pure smaken van Italië. Hier zijn twintig recepten voor unieke en creatieve pizza’s die elk met hun hartige of zoete topping hun eigen twist geven aan de klassieke pizza.
Een eindejaarsmenu is pas echt compleet met een dessert dat een blijvende indruk achterlaat. Het is het sluitstuk van de avond, een moment om de feestelijkheden af te ronden met iets bijzonders. Klassiekers als tiramisu en crème brûlée zijn heerlijk, maar waarom niet de verwachtingen overtreffen met één van deze 6 unieke creaties die je gasten verrassen en inspireren?
Agressief gedrag; ze kunnen erover meepraten, de mannen en vrouwen in de horeca.
Wanneer je denkt dat mond-aan-mond-reclame voldoende is om nieuwe gasten naar je horecazaak te lokken, dan is het tijd om je marketingaanpak te herzien. We vertellen je hier alles over Location based Marketing.
Een horecazaak leiden kan soms eenzaam zijn. Of juist complex en lastig. Je hebt niet altijd alle wijsheid in pacht. Maar er wordt wel naar je gekeken om de knopen door te hakken en om het voortouw te nemen. En als je dan met vragen zit, inzichten of inspiratie nodig hebt, is sparren heel waardevol. Een goed gesprek en een kijk op het vraagstuk vanuit een ander perspectief, doet wonderen.
De keuze tussen koken op gas of elektriciteit in de Europese horeca is een veelbesproken onderwerp. Beide hebben hun voor- en nadelen, die per land kunnen verschillen afhankelijk van energiekosten, milieuregelgeving en keukenvoorkeuren. Hieronder een overzicht van de voordelen en nadelen van beide systemen, met inzichten per land.