Categorie: Tips

Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse tips, weetje en recepten van en voor de horeca in de wereld. Heb je er ook? Deel ze in onze community.

feb 27
Volg je hart, maar neem koffie mee. De 5 factoren van het zwarte goud

Van koffieliefhebber tot koffeoloog. We beginnen bij het begin. De oorsprong van de koffie, de variëteiten koffieplanten, het terroir, de verwerkingsmethode, het koffiebrandproces en het koffie zetten.

feb 17
Hoe solo-koken of koken voor jezelf ook leuk kan zijn. 5 tips, weetjes en een recept

Solo-koken of koken voor jezelf is bevrijdend: je hoeft alleen jezelf te plezieren. Het is ook een gelegenheid om te experimenteren en jezelf te verwennen. Maar soms wordt het ook als triest ervaren. Zo maak je het leuker.

feb 16
Dit zijn 5 interessante gratis internet tools voor je als ondernemer

Als ondernemer heb je soms wel nood aan deze 5 interessante gratis internet tools. Wij gebruiken ze quasi dagelijks.

feb 15
Met deze 3 tips voorkom je hangry bij je gasten en jezelf

Waarom worden we boos als we honger hebben? Tijdschrift Harpers Bazaar zocht het uit. En ze plakten er een woord op: Hangry. Het is een samentrekking van ‘hunger’ (honger) en ‘angry’ (boos). Als horecaondernemer kunnen we wel iets leren uit dit onderzoek.

feb 14
Dit zijn de 5 belangrijkste voedingsmiddelen tegen erectiestoornissen

Ook de fysieke en mentale gezondheid van wie werkt in de horeca is voor Horeca Webzine belangrijk. Daarom even aandacht voor dit onderzoek uit het Verenigd Koninkrijk die 25.000 mannen en diëten onderzocht. Wijn en bepaalde soorten fruit zouden flink helpen tegen erectiestoornissen.

feb 11
Spruiten, een verrassend veelzijdige groente

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met spruiten, een verrassend veelzijdige groente.

feb 09
Test je kennis van de Franse keuken met deze 25 quizvragen

Wat betekent de Franse keuken nog in deze tijd? Moeten we niet praten over de klassieke keuken? Benieuwd hoe goed jij die wel kent.

feb 06
Zet eens groenten in de kijker op je menukaart: tips, weetjes en 5 sexy bereidingen

Bereidingen met groenten winnen aan populariteit. Steeds meer chefs zijn zich ervan bewust dat groenten niet saai zijn.

feb 05
Negatieve reacties op sociale media? 10 tips hoe je wel en niet moet reageren

Positieve feedback doet een mens goed. Maar vaak komen er op sociale media ook negatieve reacties. Wat doe je ermee? Gewoon negeren? Neen, zeker niet! We leggen je uit hoe je met de juiste strategie ook de lastigste situaties de baas wordt.

feb 04
Met klantdata behaal je meer omzet dankzij deze 9 tips

Als horeca-uitbater heb je heel wat waardevolle kennis over je gasten. Als je nu weet hoe deze klantdata in te zetten, dan zijn deze gegevens goud waard.

Geverifieerd door MonsterInsights