Categorie: Advies

Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse tips, weetje en recepten van en voor de horeca in de wereld. Heb je er ook? Deel ze in onze community.

okt 01
Het berekenen van de werkelijke prijs: 10 tips en weetjes

Het berekenen van de werkelijke prijs van gerechten in een restaurant kan ingewikkeld zijn, omdat er veel factoren zijn die de kosten beïnvloeden. Dit is essentieel om een gezonde winstmarge te behouden, vooral voor restaurants die niet de prijzen kunnen hanteren van een gastronomisch restaurant. Hier zijn de belangrijkste factoren om mee rekening te houden bij het berekenen van de prijs.

sep 30
Verhoog je rentabiliteit met deze 7 strategieën in 2025

Het rentabiliseren van de horeca in 2025 zal afhangen van diverse factoren die invloed hebben op de sector, zoals veranderende consumententrends, technologische ontwikkelingen, en economische omstandigheden. Hier delen we 7 belangrijke trends en strategieën waarmee je de rentabiliteit in je horecazaak kan verhogen.

sep 30
Een geslaagde workshop “Bier & Muziek” organiseren in 7 stappen

Een workshop “Bier & Muziek” organiseren in je horeacazaak klinkt ongetwijdeld als een leuk en creatief evenement. Maar hoe begin je eraan? Hier delen we een stappenplan om je te helpen bij het opzetten van een geslaagde workshop.

sep 28
Nog een selectie van 50 culinaire weetjes door topchefs

Wie graag zijn algemene culinaire kennis test, kan op Horeca Webzine terecht voor online quizzen van allerlei slag. Met onderstaande selectie van weetjes heb je alvast een grote voorsprong op je collega's.

sep 25
Een goede eigen website voor je horecazaak maak je met deze 5 tips

Geen enkel horecabedrijf kan nog zonder een eigen website. Zeker nu in de horeca-lockdown dat men terugvalt op takeaway. Maar zelfs al verkoop je geen producten online, dan nog kan je met jouw website jouw bedrijf voorstellen en vertellen wat je te bieden hebt. Enkele tips.

sep 25
Orgaanvlees: delicatesse met een bijzondere toets. Weetjes en recept

Om de onvoorwaardelijke fans van orgaanvlees tevreden te stellen, kan je het maar beter op je menukaart zetten. Weetjes en recept.

sep 25
Een fout gemaakt? 6 tips om die recht te zetten

Iedereen die zich inzet op het werk, verplichtingen én verwachtingen nakomt, maakt onvermijdelijk fouten. En daarom is een fout maken eerder een pluspunt dan een schande. Hierbij enkele tips hoe je jouw fout(en) kan rechtzetten.

sep 24
Social Media: 5 tips voor meer volgers

Een Facebookpagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna begint het pas. Hoe krijg ik volgers? Wat gaan we posten? Heb ik wel genoeg content om in beeld te blijven? Voor de doelgroep relevant zijn én blijven kan knap lastig zijn. Graag helpen we je een handje met deze 5 tips voor Social Media Content.

sep 23
Bier en biergist is goed voor het klimaat

Genieten van een glas bier na het werk of op een terrasje met vrienden is voor veel mensen een ontspannende bezigheid. Voor enkele Nederlandse wetenschappers is dit glas bier en vooral de biergist wel een serieuze zaak. Bier kan er namelijk voor zorgen dat de CO2-uitstoot wordt verminderd.

sep 10
Koken wordt met deze 100 super tips van chefkoks een stuk leuker

Met deze 100 tips van chefkoks wordt koken voor iedereen een stuk leuker en ongetwijfeld ook lekkerder

Geverifieerd door MonsterInsights