Tag: Marokko

nov 12
Agressief gedrag door gasten in de horeca. Zo reageer je. 5 tips en weetjes.

Agressief gedrag; ze kunnen erover meepraten, de mannen en vrouwen in de horeca.

nov 09
Sparren is nog belangrijk in 2024. Getuigenis van Paul

Een horecazaak leiden kan soms eenzaam zijn. Of juist complex en lastig. Je hebt niet altijd alle wijsheid in pacht. Maar er wordt wel naar je gekeken om de knopen door te hakken en om het voortouw te nemen. En als je dan met vragen zit, inzichten of inspiratie nodig hebt, is sparren heel waardevol. Een goed gesprek en een kijk op het vraagstuk vanuit een ander perspectief, doet wonderen.

nov 04
Horeca Marokko: snelgroeiende sector sinds 2010

De horeca in Marokko is een levendige en snelgroeiende sector die sterk verweven is met de rijke cultuur en tradities van het land. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. De horeca in Marokko biedt een rijke en gevarieerde ervaring die niet alleen draait om eten, maar ook om gastvrijheid en cultuur. Het is een sector die zich snel ontwikkelt, maar toch trouw blijft aan zijn roots en tradities, en een unieke culinaire ervaring biedt aan zowel locals als toeristen.

okt 14
10 Marokkaanse culinaire specialiteiten die minder bekend zijn

Marokko heeft een rijke culinaire traditie met veel bekende gerechten zoals couscous, tajine en harira, maar er zijn ook minder bekende Marokkaanse culinaire specialiteiten die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Hier zijn 10 van die verborgen pareltjes die een mooie blik bieden op de diversiteit en verfijning van de Marokkaanse keuken buiten de meer bekende gerechten.

okt 04
Marokko wint WK Couscous 2024 in Sicilië

Marokko heeft de wereldtitel gewonnen tijdens het WK Couscous 2024, dat van 20 tot 29 september plaatsvond in San Vito Lo Capo, Sicilië. Het winnende duo bestond uit Hanae Chaoui, chef van het Marokkaanse restaurant La Medina, en Mourad Dakir, chef bij Maison Touareg in Milaan. Hun gerecht werd geprezen om de perfecte balans tussen traditionele smaken en innovatieve technieken, met ingrediënten die de authenticiteit van de Marokkaanse keuken weerspiegelen​.

aug 09
Boter en margarine: 2 termen die te vaak op een hoopje worden gegooid

Men mag enkel spreken van boter, hoeveboter, melkerijboter of roomboter als dit product is gemaakt van vetten uit melk.

jan 13
Hoe goed ken jij de Marokkaanse keuken? Doe de quiz met de 7 vragen.

We weten allemaal wel wat couscous en een tagine is, maar er is meer. Doe de quiz en zie hoe goed je wel de Marokkaanse keuken kent.

Geverifieerd door MonsterInsights