De uitreiking van de Nederlandse Michelinsterren 2024 vond plaats op 7 oktober tijdens de horecavakbeurs BBB in het MECC in Maastricht. Tijdens de ceremonie werden nieuwe Michelinsterren en Groene Michelinsterren bekendgemaakt. Hier geven we aandacht aan de 8 restaurants die een Groene Michelinster hebben ontvangen, inclusief informatie over de chefs en hun duurzame concepten.
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met spinazie, een oude groente die voor het eerst in het Perzische Rijk werd geteeld.
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met spruiten, een verrassend veelzijdige groente.
Een eigen moestuin, werken met lokale boeren en streven naar een keuken zonder verspilling, zijn maar enkele initiatieven die stilaan gemeengoed worden. Een duurzame gastronomie is de toekomst en deze rolmodellen verdienen daarom alle lof volgens MICHELIN Gids en bekroonde dit jaar voor het eerst 10 chefs met een groene ster. We stellen je ze hier voor.