Horecabedrijven zijn de laatste jaren minder kieskeurig geworden bij het aanwerven van personeel vanwege verschillende factoren. We zetten ze hier op een rijtje.
Dit zijn in 2024 de 10 meest bestelde gerechten op restaurant in elk Europees land. Ze geven een goed beeld van de diverse populaire culinaire tradities van Europa.
Het starten van een restaurant in een van de EU-landen vereist dat je rekening houdt met verschillende nationale vereisten en licenties. Hier is een overzicht van de belangrijkste voorwaarden per land, met specifieke details waar relevant.
Er zijn verschillende toonaangevende horecabeurzen in Europa waar professionals uit de sector samenkomen om de nieuwste trends, technologieën en producten te ontdekken. Hier zijn acht van de belangrijkste beurzen in Europa.
Genieten van een glas bier na het werk of op een terrasje met vrienden is voor veel mensen een ontspannende bezigheid. Voor enkele Nederlandse wetenschappers is dit glas bier en vooral de biergist wel een serieuze zaak. Bier kan er namelijk voor zorgen dat de CO2-uitstoot wordt verminderd.