Omschrijving

Restaurant Cédric in Knokke ademt de sfeer uit van een Franse brasserie uit de jaren 1930 in combinatie met enkele hedendaagse elementen. Cédric serveert bij voorkeur producten van eigen bodem zoals Noordzeevis, Belgisch rundvlees en Waals wild in het seizoen.  Je kan er met je eigen ogen de kwaliteit van de basisproducten zien en hoe de gerechten worden bereid en afgewerkt.

Reeds meer dan 20 jaar

Reeds meer dan 20 jaar runt Cédric Poncelet zijn eigen restaurant in Knokke. In een aantrekkelijk en eigentijds kader presenteert hij en zijn team een Belgisch-Franse keuken op basis van uitstekende seizoensproducten.

Cédric verwerkt bij voorkeur producten van eigen bodem, zoals vis uit de Noordzee die wordt aangevoerd uit de haven van Zeebrugge. Gezien z’n Waalse roots, vergeet Cédric ook niet de wildgerechten. Fazant en hazenrug staan dan ook ieder jaar steevast op het menu tijdens het wildseizoen.

Private Room

​Naast een complete restyling van het interieur en keuken, werd het restaurant uitgebreid met een Private Room in de keuken waar maximaal een veertiental gasten kunnen genieten van hun lunch of diner aan een lange houten tafel in een familiale en intieme sfeer.

Eyecatcher

De indrukwekkende wijncollectie werd als eyecatcher centraal in het restaurant geplaatst in een glazen wijnkamer omringd door beglaasde stalen atelierprofielen.

Open Keuken

Restaurant Cédric heeft niks te verbergen. Je ziet chef Cédric en zijn keukenteam aan het werk in de prachtige open keuken.

Je kan er met je eigen ogen de kwaliteit van de basisproducten zien en hoe de gerechten worden bereid en afgewerkt. Geniet er van de culinaire belevenis en kies voor het Menu Cédric met drie, vier of vijf gangen.

You May Also Be Interested In

Geverifieerd door MonsterInsights