Restaurant Cédric in Knokke ademt de sfeer uit van een Franse brasserie uit de jaren 1930 in combinatie met enkele hedendaagse elementen.
Chef Cédric
Chef Cédric, voorzitter de prestigieuze vereniging The Mastercooks of Belgium serveert er je een mix aan gerechten.
Een recentere reis naar Japan, het bezoek aan verschillende grote restaurants en de ontdekking van buitengewone markten hebben de chef vertrouwd gemaakt met de keuken van het 'Land van de Rijzende Zon', met zijn voor ons zo bijzondere ingrediënten en uiteraard zijn bereidingstechnieken voor vis.
Lunch, Menu Cédric en à la carte
In Restaurant Cédric kan je kiezen uit een lunch ( 2 en 3 gangen), het Menu Cédric (3,4 of 5 gangen) en uiteraard ook à la carte.
Indrukwekkende wijncollectie
De indrukwekkende wijncollectie werd als eyecatcher centraal in het restaurant geplaatst in een glazen wijnkamer omringd door beglaasde stalen atelierprofielen.
Private Room
Naast een complete restyling van het interieur en keuken, werd het restaurant uitgebreid met een Private Room in de keuken waar maximaal een veertiental gasten kunnen genieten van hun lunch of diner aan een lange houten tafel in een familiale en intieme sfeer.