Categorie: Tips

Via Horeca Webzine, het online horecamagazine vind je diverse tips, weetje en recepten van en voor de horeca in de wereld. Heb je er ook? Deel ze in onze community.

aug 09
Gratis WiFi aanbieden in je horecazaak en toch geld verdienen

Of je nu een café, tearoom of hotellounge runt. Je krijgt in je horecazaak steeds wel de vraag of er WiFi beschikbaar is. En wat de activatiecode is.

aug 08
Restaurant De Librije biedt Valet Parking Service. Maar wat is het?

Valet Parking Service is een parkeerservice die al bestaat sinds de jaren zestig van de vorige eeuw in de Verenigde Staten. En al zien we dit al reeds decennia voor gerenommeerde restaurants zoals De Librije, de parkeerdienst is met een sterke opmars bezig in Nederland en België.

aug 07
De productiviteit verbeteren van je horecamedewerkers kan met deze 7 tips

Je zaak draait goed en je bent niet ontevreden. Maar het kan beter. Efficiënter. De productiviteit van de medewerkers beter. Alleen, je ziet het niet. “Zo doen we het al jaren!” En dus verandert er niets.   Verandering Elke verandering begint met het besef dat het anders kan of moet. De daarop volgende stap is […]

aug 06
Scoren met fermenteren: extra veel tips en 4 recepten

Je kon er haast niet naast kijken het voorbije jaar: fermentatie. Fermenteren is het omzetten van een product door micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en gisten. We zijn permanent omringd door gefermenteerde voeding en dranken! Ons eigenste nationale godenvocht bier, is een gefermenteerde drank net als wijn. Maar ook cacao, kazen en (sommige) worst horen bij de familie. We vertellen er alles over in dit artikel.

aug 04
De 3 redenen om Social Media Management in te zetten.

Het gebruik van Social Media is ook voor jou een waardevolle toevoeging in het promoten van je zaak of bedrijf. Lees hier de 3 redenen waarom ook jij Social Media Management moet inzetten.

aug 02
Sushi: 5 weetjes en een uitzonderlijk recept

Sushi is een verzamelnaam voor kleine Japanse hapjes van rijst die op smaak is gebracht met rijstazijn, en vis, groenten en ei. Maar hiermee weet je niet alles.

jul 21
Vennootschapsvorm BV: de 7 elementen van het financieel plan

Een van de belangrijkste vragen die je je moet stellen wanneer je een horecazaak wenst te starten, is de keuze van de vennootschapsvorm. Daarbij dien je je verschillende vragen te stellen, die elk minstens even belangrijk zijn.

jul 20
Meer dan 100 vleesbenamingen Nederlands – Frans – Engels

Bij de opmaak van je menu zit je soms wel met de handen in het haar om de juiste vertaling te vinden van vleesstukken. Daarom deze aanzet met al meer dan 100 vleesbenamingen in het Nederlands, Frans en Engels. Heb je ook nog vertalingen van vlees die volgens jou correcter zijn? Stuur ze ons. Dan zetten we die erbij.

jul 20
Bloemkool: leuke weetjes, 12 bereidingswijzen en unieke recepten

Bloemkool is een hele populaire groente. En met reden: deze eetbare bloem is niet alleen erg smakelijk maar ook nog eens bijzonder gezond. Bovendien is bloemkool erg veelzijdig in de keuken.

jul 04
Automatisering in de horeca: de 6 voornaamste voordelen en nadelen

Als horecaondernemer loop je vandaag de dag het risico kostbare tijd en potentiële omzet te verliezen als je alles handmatig doet en niet inzet op automatisering. We zetten in dit artikel de 6 voornaamste voordelen, maar ook de nadelen en enkele voorbeelden van automatisering op een rij.

Geverifieerd door MonsterInsights