Voor Maurice Bissenbergen en Katja Van der Taelen zal de datum 7 juli altijd wel een magische betekenis blijven hebben. Niet alleen was dat de dag waarop ze in 2007 hun restaurant in Bredene openden; dag op dag zes en elf jaar later – dus in 2013 en 2018 – vierde La Différence z’n heropening na twee grondige verbouwingen.
FRANS-BELGISCH KLASSIEKE KEUKEN
De keuken van chef-persoonlijkheid Maurice is Frans-Belgisch klassiek, met dagverse producten van topkwaliteit die met zorg worden bereid.
SPECIALITEITEN
De specialiteiten van het huis zijn de traag gegaarde ribbetjes met whiskysaus, de hotplate en de bizonsteak om zelf te bakken aan tafel, de jodenhaas voor de vleesliefhebbers en de handgemaakte steak tartaar.
Met de zee vlakbij kan je er uiteraard ook terecht voor overheerlijke bereidingen met noordzeevis. Zie maar de foto's in de galerij.
SERVICE
De service in La Difference is uitstekend. Er wordt niet op personeel bespaard waardoor geen enkele klant te lang moet wachten. Bovendien gebeurt alles op een professionele manier en met een glimlach.
GEZELLLIGE SFEER
In dit restaurant, dat enkel open is tijdens het weekend, hangt vooral een gezellig sfeertje door de combinatie van de warme bediening en het wat specialere interieur.
REVIEWS
Dat het er gezellig aan toegaat en het vooral lekker is, bewijzen tientallen reviews die je al surfend op het Net wel kan tegenkomen. We hebben er enkele van overgenomen.
Gezellig rustig restaurant
"Heb nu al verschillende malen komen eten met collega’s en met gezin en altijd super lekker gegeten. Alles is mooi afgewerkt en altijd met een lach ontvangen. Top restaurant."
Hartelijk getafeld
"Hartelijk en warm welkom door gastheer en gastvrouw, gevolgd door een lekkere mocktail en glaasje cava verrijkt met twee lekkere aperitiefhapjes. We kozen voor jodenhaasje, saignant gebakken. Het was verrukkelijk: heerlijk mals vlees, goed gekruid en perfecte bakwijze zoals gevraagd. We namen er een champignonsausje bij en ook dat was zeer lekker, er zaten zowaar champignons in (die in veel zaken wel eens ontbreken) en smaakte ook naar champignons. Ook het slaatje was even kleurrijk als lekker. De lekkere fijne frietjes, duidelijk niet uit de diepvries, maakten voor ons het geheel af. Om af te ronden nog een coupe brésilienne, maagje goed gevuld en als gelukkige mensen weer huiswaarts gekeerd. We'll be back!"
Top restaurant aan zee
"Alle gerechten zijn zeer lekker en in een zeer gezellig interieur. Uiterst vriendelijke ontvangst en bediening. De ribbetjes zijn om duimen en vingers af te likken, nog nergens zo lekker gegeten als in La Difference."