'De Griekse Frituur' en het gastronomische restaurant 'O Geros' van de heel ondernemende familie Nelles-Tzamouranis smolten in 2020 samen tot een Grieks eethuis. Easy, shared, restyled, healthy en cosy Greek street food zijn er de sleutelwoorden.
Eén grote familiezaak
Waar papa Marcel en dochter Sari 'De Griekse Frituur' runden, en mama Mariane en dochter Vallina ernaast het gastronomische restaurant 'O Geros' onder hun hoede hadden, besliste de ondernemende horecafamilie heel bewust voor één grote familiezaak.
Halfweg 2020 zijn 'De Griekse Frituur' en restaurant 'O Geros' versmolten tot één hartelijke zaak waarin je als gast verwend wordt met Greek streetfood, restyled en shared. Met keuze tussen 'eat in' (als het weer mag) en 'take out'.
Menukaart
Op de menukaart staan er gerechten van beide concepten: Anna’s style (de gerechten van 'De Griekse Frituur') en de verfijnde klassiekers in O Geros style. Kwaliteitsvolle ingrediënten zijn de basis geweest en dat blijft zo. En we nemen nog een andere succesformule mee, namelijk het cadeautjesarrangement: tijdens een maaltijd wordt bv een jarige meerdere keren verrast met culinaire geschenken. 'De Griekse Frituur' en 'O Geros' zijn één grote ruimte geworden, waarbij er aparte ingangen zijn voor wie er blijft eten en voor wie gerechten komt afhalen.
Cadeaupaketten
Ook cadeaupakketten zijn samengesteld met Griekse lekkernijen en in de nabije toekomst komen er nog heel wat andere ideeën. Met z’n vieren zijn ze een creatieve ondernemende familie en spelen graag in op culinaire trends waarin ze zelf geloven.
Fast casual dining
Fast casual dining is een wereldtrend die ook past bij het publiek van 'De Griekse Frituur O Geros'. De twee zussen vertalen die trend naar hun zaak op een authentieke manier. De toppers uit de beide concepten bleken heel goed bij elkaar aan te sluiten. Vallina en Sari hebben ze wat gerestyled en nu passen ze perfect in het geheel. Daarnaast hebben de klanten van 'De Griekse Frituur O Geros' de laatste tijd echt het plezier van kwaliteitsvolle afhaalgerechten ontdekt. Daar spelen ze dus voluit op in. En ook gezonde gerechten – met aandacht voor vegetarische en veganistische opties – zijn meer en meer op onze menukaart te vinden.
Lekker eten in een gezellige sfeer
Voor de vaste klanten was het in het begin allemaal nog wat nieuw, maar de twee zussen hebben vlug gemerkt dat zij zich gemakkelijk aanpassen. De eerste keer dat ze komen, leggen ze hen het nieuwe concept rond ‘fast casual dining’ heel goed uit. Daarbij kunnen de gasten dan rustig hun keuze uit het menu maken, bestellen dan aan de toog of digitaal, en worden aan tafel bediend.
Garden Bubble Boxes
Afgelopen zomer werd het ook buiten extra cosy gemaakt. In de 'Garden Bubble Boxes' kunnen tot tien personen genieten van een lekkere maaltijd.
Welkom aan de familietafel
Ook het familiale karakter van de zaak is steeds heel belangrijk geweest. Mensen komen niet alleen naar 'De Griekse Frituur O Geros' voor het lekkere eten, maar ook voor het warme, gastvrije onthaal.