2. C) Riesling
3. B) Een mousserende wijn gemaakt volgens de traditionele methode buiten Champagne.
4. B) 1976
5. B) Het doorboren van de schilkap tijdens fermentatie.
6. A) Nebbiolo
7. C) Het concentreert suikers en smaken.
8. B) 225 liter
9. B) De wijn heeft minimaal 3 jaar gerijpt, waarvan 1 jaar in eikenhouten vaten.
10. A) Sauvignon Blanc
11. A) Châteauneuf-du-Pape
12. B) Hongarije
13. C) Macabeo
14. B) Een druif die rood vruchtvlees heeft en daardoor een diepere kleur aan de wijn geeft.
Abonneer je gratis en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Per direct ontvang je ook 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife. Tot 22 december 2024 maak je ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers. In 2025 kan je rekenen op iets totaal nieuws!
Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.
Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.
We hebben je gratis abonnement op Horeca Webzine ontvangen. Controleer nu nog even je inbox of spammap om je mailadres te bevestigen.
© 2019 – Horeca Webzine