• Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Gratis abonnement
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature
Horeca Webzine
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
Horeca Webzine
No Result
View All Result
Home Nieuws

Zomerspecials 2020: schrijf je in om te worden opgenomen en val extra op!

Horeca Webzine by Horeca Webzine
25/06/2020
in Nieuws, België, Catering, Nederland, Party, Restaurant
0
11
SHARES
94
VIEWS

Tijdens de zomermaanden voorzien we drie zomerspecials waarbij de mosselrestaurants, BBQ masters, grillrestaurants en tapasrestaurants van Vlaanderen en Nederland extra in de kijker worden gezet. Heb je een zo’n horecazaak? Schrijf je dan in om te worden opgenomen in het artikel. Post-corona houden we de bijdrage extra laag.

Zomerspecials

De zomerspecials die Horeca Webzine zijn drie artikels waarbij op 7 juli de mosselrestaurants, op 28 juli de BBQ masters en grillrestaurants en op 11 augustus de tapasrestaurants van Vlaanderen en Nederland eens extra in de kijker worden gezet.

In de artikels sommen we naast interessante informatie over het onderwerp, hetzij mosselen, BBQ of tapas, ook de horecazaken op die zich registreren.

In de zomerspecials vermelden we de geregistreerde zaken in het artikel met 

  • hun naam en de gemeente in een titel
  • een aangeleverde foto
  • een omschrijving van ongeveer 6 (lange) lijntjes
  • de link naar de reservatiepagina
  • de insluiting van een facebookbericht (promotie of aankondiging van een event)
zomerspecials Horeca Webzine

Mosselen, het zwarte goud

Mmm… mosselen! Laat die zwarte, gele en rode mosselpotten maar komen. Met de speciale editie ‘Mosselen, het zwarte goud’ zet Horeca Webzine de mosselrestaurants in de kijker.

Lees ook:

Location based Marketing: 5 redenen waarom ook jij er aandacht moet aan besteden

Horeca-ondernemers: “Vergeet je leveranciers niet!” Advies en 8 tips voor een financieel stappenplan.

Serveer jij ook mosselen in je restaurant? Dan kan je je inschrijven om te worden opgenomen in onze speciale editie zomerspecials die verschijnt op 7 juli en dagelijks tot 17 juli wordt gedeeld via de sociale media van Horeca Webzine (Facebookpagina, Facebookgroep, Instagram, Twitter, Google Mijn Bedrijf), via onze influencers en via onze mailing op zaterdagmorgen.

We delen ook de hoofdfoto met een introductietekst van iedere geregistreerde horecazaak individueel via onze sociale media tussen 7 en 17 juli. Klik hier voor meer informatie.

BBQ, buiten genieten

Met de speciale editie ‘BBQ, buiten genieten’ zet Horeca Webzine de BBQ masters en grillrestaurants in de kijker.

Ben jij ook een BBQ master of heb je een grillrestaurant? Schrijf je dan in om te worden opgenomen in onze speciale editie zomerspecials die verschijnt op 28 juli en dagelijks tot 7 augustus wordt gedeeld via de sociale media van Horeca Webzine (Facebookpagina, Facebookgroep, Instagram, Twitter, Google Mijn Bedrijf), via onze influencers en via onze mailing op zaterdagmorgen.

We delen ook de hoofdfoto met een introductietekst van iedere geregistreerde horecazaak individueel via onze sociale media tussen 28 juli en 7 augustus. Klik hier voor meer informatie.

Tapas, gezellig borrelen

Met de speciale editie ‘Tapas, gezellig borrelen’ zet Horeca Webzine de tapasbars in de kijker.

Heb je een tapasbar? Schrijf je dan in om te worden opgenomen in onze speciale editie zomerspecials die verschijnt op 11 augustus en dagelijks tot 21 augustus wordt gedeeld via de sociale media van Horeca Webzine (Facebookpagina, Facebookgroep, Instagram, Twitter, Google Mijn Bedrijf), via onze influencers en via onze mailing op zaterdagmorgen.

We delen ook de hoofdfoto met een introductietekst van iedere geregistreerde horecazaak individueel via onze sociale media tussen 11 en 21 augustus. Klik hier voor meer informatie.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en maak wekelijks kans om een etentje te winnen in een leuke horecazaak.
Tags: marketingonline marketinguitbaterzomer 2020
Share11TweetShare
premium partner keurslager
premium partner weyn's honing
Previous Post

Vennootschapsvorm BV: het financieel plan moet zeker deze 7 elementen bevatten

Next Post

Rabarber giftig na 21 juni: waarheid of een fabeltje?

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post
rabarber-Horeca-Webzine

Rabarber giftig na 21 juni: waarheid of een fabeltje?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

We hebben je gratis abonnement op Horeca Webzine ontvangen. Controleer nu nog even je inbox of spammap om je mailadres te bevestigen.

RECENTE BERICHTEN

belgische streekspecialiteiten quiz

Ken jij de Belgische streekspecialiteiten? Doe de 20 vragenquiz

02/03/2021
chef and knife mes messen slijperij

Chef & Knife: slijperij en messen waar je jarenlang plezier aan beleeft

01/03/2021
overbruggingsrecht advies horeca webzine

Hoe wordt het overbruggingsrecht belast?

01/03/2021
Gebruik jij straks ook boter van insecten in je gerechten?

Gebruik jij straks ook boter van insecten in je gerechten?

01/03/2021
mastercooks of belgium 28 meesterkoks box bon moments Young Masters

Deze 3 Young Masters hebben elk hun eigen stijl

26/02/2021

MEEST GELEZEN

  • Horeca Webzine online magazine open petitie uitbaters

    Teken de petitie, de horeca in België en Nederland moet weer open!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Wat is de dresscode in het Hof van Cleve van Peter Goossens?

    231 shares
    Share 231 Tweet 0
  • Meer dan 100 horecazaken met een leuk terras in Vlaanderen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Zowat 550 cateraars en feestzaaluitbaters zijn de ongelijkheid beu en stappen naar de rechter 

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters groeperen zich om hun rechten op te eisen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

  • Home
  • Statistieken website
  • Privacy Policy
  • Contact

© 2019 - Horeca Webzine

No Result
View All Result
  • Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Gratis abonnement
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature

© 2019 - Horeca Webzine

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Bezoek onze Privacy Policy.