Tijdens de zomermaanden voorzien we drie zomerspecials waarbij de mosselrestaurants, BBQ masters, grillrestaurants en tapasrestaurants van Vlaanderen en Nederland extra in de kijker worden gezet. Heb je een zo’n horecazaak? Schrijf je dan in om te worden opgenomen in het artikel. Post-corona houden we de bijdrage extra laag.
Zomerspecials
De zomerspecials die Horeca Webzine zijn drie artikels waarbij op 7 juli de mosselrestaurants, op 28 juli de BBQ masters en grillrestaurants en op 11 augustus de tapasrestaurants van Vlaanderen en Nederland eens extra in de kijker worden gezet.
In de artikels sommen we naast interessante informatie over het onderwerp, hetzij mosselen, BBQ of tapas, ook de horecazaken op die zich registreren.
In de zomerspecials vermelden we de geregistreerde zaken in het artikel met
- hun naam en de gemeente in een titel
- een aangeleverde foto
- een omschrijving van ongeveer 6 (lange) lijntjes
- de link naar de reservatiepagina
- de insluiting van een facebookbericht (promotie of aankondiging van een event)

Mosselen, het zwarte goud
Mmm… mosselen! Laat die zwarte, gele en rode mosselpotten maar komen. Met de speciale editie ‘Mosselen, het zwarte goud’ zet Horeca Webzine de mosselrestaurants in de kijker.
Serveer jij ook mosselen in je restaurant? Dan kan je je inschrijven om te worden opgenomen in onze speciale editie zomerspecials die verschijnt op 7 juli en dagelijks tot 17 juli wordt gedeeld via de sociale media van Horeca Webzine (Facebookpagina, Facebookgroep, Instagram, Twitter, Google Mijn Bedrijf), via onze influencers en via onze mailing op zaterdagmorgen.
We delen ook de hoofdfoto met een introductietekst van iedere geregistreerde horecazaak individueel via onze sociale media tussen 7 en 17 juli. Klik hier voor meer informatie.
BBQ, buiten genieten
Met de speciale editie ‘BBQ, buiten genieten’ zet Horeca Webzine de BBQ masters en grillrestaurants in de kijker.
Ben jij ook een BBQ master of heb je een grillrestaurant? Schrijf je dan in om te worden opgenomen in onze speciale editie zomerspecials die verschijnt op 28 juli en dagelijks tot 7 augustus wordt gedeeld via de sociale media van Horeca Webzine (Facebookpagina, Facebookgroep, Instagram, Twitter, Google Mijn Bedrijf), via onze influencers en via onze mailing op zaterdagmorgen.
We delen ook de hoofdfoto met een introductietekst van iedere geregistreerde horecazaak individueel via onze sociale media tussen 28 juli en 7 augustus. Klik hier voor meer informatie.
Tapas, gezellig borrelen
Met de speciale editie ‘Tapas, gezellig borrelen’ zet Horeca Webzine de tapasbars in de kijker.
Heb je een tapasbar? Schrijf je dan in om te worden opgenomen in onze speciale editie zomerspecials die verschijnt op 11 augustus en dagelijks tot 21 augustus wordt gedeeld via de sociale media van Horeca Webzine (Facebookpagina, Facebookgroep, Instagram, Twitter, Google Mijn Bedrijf), via onze influencers en via onze mailing op zaterdagmorgen.
We delen ook de hoofdfoto met een introductietekst van iedere geregistreerde horecazaak individueel via onze sociale media tussen 11 en 21 augustus. Klik hier voor meer informatie.