Ben jij een ChefsproVeggie?

0
VIEWS
0%

1. Vegetariërs eten geen...

Juist! Mis!

2. Wat is een pesco-vegetariër?

Juist! Mis!

3. Wat is tempeh?

Juist! Mis!

4. Wat zijn ovo-vegetariërs?

Juist! Mis!

5. Waarvan wordt seitan gemaakt?

Juist! Mis!

6. Veganisten hebben extra...

Juist! Mis!

7. Rietsuiker...

Juist! Mis!

8. E441 is het E-nummer voor...

Juist! Mis!

9. Veganisten eten...

Juist! Mis!

10. Kaas is over het algemeen...

Juist! Mis!

Ben jij een ChefsproVeggie?
Top, je kent er wel wat van. Je mag je tot de ChefsproVeggie rekenen.

Goed zo, een paar foutjes, maar op de site van ChefsproVeggie vind je zeker extra informatie.

Ohla, het is overduidelijk dat je eens de site van ChefsproVeggie moet bezoeken.

Deel je resultaten:

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Interactive online magazine in Dutch and French with the latest news, tips, facts, inspiring stories and offers from and for the hospitality industry throughout the world.

Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op een waardebon voor een diner bij een lid van onze community of bij een meesterkok van The Mastercooks of Belgium van je keuze. Als horeca-uitbater maak je bovendien nog kans op een superleuk geschenk van een leverancier.

Om onze communicatie te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

RECENT NIEUWS

MEEST GELEZEN