Website laten vernieuwen en promoten? Nu slechts voor €99/maand

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
website-webdesign-webshop-horeca

Is je website aan vernieuwing toe? Dan hebben we goed nieuws. ERA online services die Horeca Webzine beheert, biedt je nu de mogelijkheid om je website en/of webshop te leasen en in een totaalpakket te promoten voor slechts €99/maand.

Website

Geen enkel horecabedrijf kan nog zonder een eigen website. Zelfs al verkoop je geen producten online, dan nog kan je met jouw website jouw bedrijf voorstellen en vertellen wat je te bieden hebt.

Een website is de eerste stap voor een potentiële klant in de zoektocht naar een product, dienst of een avondje weg.

Met een website help je als ondernemer je potentiële klanten 24/24 en 7/7 verder met informatie over je bedrijf.

Het is dus belangrijk dat deze informatie steeds actueel is.  

Uitstraling van je zaak

Heb je dan een paar jaar geleden een website voor je horecazaak zelf aangemaakt of laten aanmaken, dan moet je als horeca-ondernemer er toch kritisch naar (laten) kijken en volgende vraag stellen: “Past mijn website nog wel bij de gewenste uitstraling van mijn zaak?”

Je website, net als je Facebookpagina en/of Instagramaccount is je vitrine en online visitekaartje van je zaak. 

website-webdesign-webshop-horeca-responsive

Responsive website

Alle nieuwe websites zijn over het algemeen responsive. Maar wil dat nu zeggen?

Eenvoudig weg dat de layout van de website zich aanpast aanpast aan de resolutie van het scherm, hetzij van een smartphone, tablet, laptop of desktop. 

We maken dus maar één website, maar de 

Omdat er steeds maar meer verschillende beeldschermresoluties zijn, is dit wel een belangrijk punt bij een website. 

MAAK KENNIS MET GERENOMMEERDE BEROEPSORGANISATIES EN CONSULTANTS 
Je beroepsorganisatie of consultancybedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.

Een goede website is niet enkel mooi

Een mooie horecawebsite brengt je horecazaak niet veel op als die niet bezocht wordt! Maak er op alle mogelijke manieren reclame voor.

Zorg dat je horecawebsite of webwinkel voor je afhaalgerechten goed gevonden kan worden in de zoekmachines. SEO of Search Engine Optimization is een hele kunst.

Je kan dat best overlaten aan een webbouwer of een gespecialiseerd SEO-agentschap. “Schoenmaker blijf je leest”, is een gezegde dat ook in het bouwen van een website voor een horecazaak en het beheer van Sociale Media opgaat.

Regelmatig nieuwe content

Voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines van je horecawebsite blijft het belangrijk regelmatig nieuws en voor de zoekmachines geoptimalieerde content toe te voegen aan je site of de inhoud ervan je site actueel te houden.

Het bedenken en maken van deze content vraagt, net voor die van sociale media, toch wel wat tijd en kennis.

ERA online services

ERA online services die ook Horeca Webzine beheert, heeft decennia ervaring in de horeca en het leveren van online diensten aan KMO’s gekoppeld aan vernieuwende inzichten van jonge marketeers en een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners. 

En dit maakt van ERA een stevige partij om de communicatie en administratieve taken van horecazaken te verzorgen zoals het maken, onderhouden en promoten van horecawebsites. 

website-webdesign-webshop-horeca-responsive-advertising-analytics citaten eten

Totaalpakket

ERA online services heeft gedurende de maand maart een interessante promotie die we je niet willen onthouden. Bekijk de aanbieding voor het maken, onderhouden én promoten van je website hieronder. 

Twijfel niet en laat je verouderde website vernieuwen, en genieten van de extra online marketing die geen enkele websitebuilder kan aanbieden. En dit voor voor slechts €149 per maand!

Leasing Website

We bouwen voor jou een gepersonaliseerde, moderne, functionele en professionele SEO website in 1 taal op basis van kladteksten en foto’s die je ons toestuurt. Meer is mogelijk.

Beheer

We onderhouden je website met nieuws, nieuwe content, en zorgen er ook voor dat je website steeds ook technisch optimaal functioneert zoals het hoort.

Link Building

We maken voor je een persoonlijke pagina (listing) aan op deze website die 2 jaar online blijft en delen die als partner in het netwerk van Horeca Webzine en ERA online services.

Micro Influencing

We boosten je Facebookpagina door ons netwerk met +30.000 vrienden en volgers in Vlaanderen, Brussel en Nederland uit ten nodigen om te volgen. Meer mogelijk in optie.

Slechts €99/maand

  • huurkoop op 24 maanden
  • setupkosten: €299
  • + €15 per extra taal 
  • + €60 beheer sociale media 1 bericht/mnd
  • vrijgesteld van BTW

RESERVEER NU JE WEBSITE

Stuur een mailtje en vertel ons waarom ERA online services ook wel jouw website moet gaan maken. 

Portfolio

Klik [HIER] voor enkele voorbeelden van websites die het afgelopen jaar werden gerealiseerd door ERA online services. 

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten