Handdoeken, badjassen, kussens en zelfs hele matrassen. Meer dan 1.000 hoteleigenaren vertellen welke voorwerpen het vaakst meegenomen worden door hotelgasten.
Onderzoek
Een beoordelingswebsite van hotels, stelde aan de hand van de bevindingen van meer dan 1.000 eigenaren van vier- en vijfsterrenhotels een lijst samen van de voorwerpen die het vaakst door de gasten in hotels verdwijnen.
Dat handdoeken en badjassen op de eerste plaats staan, zal niemand verbazen. Maar heel wat hotelgasten presteren het om televisietoestellen, telefoons, computers en zelfs matrassen mee het hotel uit te smokkelen.
Belgoo Beer
Vanille Madagascar
NOOR & NOOR
Jeanne Gennar, Coffee with a Soul
Chef & Knife
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
Wie steelt wat in hotels?
Het verschilt per nationaliteit wat de gasten in hotels stelen. Duitsers nemen bijvoorbeeld vooral handdoeken, badjassen en cosmeticaproducten mee.
Oostenrijkers steken vooral bestek, koffiezetapparaten, afstandsbedieningen en servies in hun bagage. Italianen hebben een voorkeur voor wijnglazen, Zwitsers stelen graag föhns, Fransen zijn degenen die de meeste televisietoestellen stelen en Nederlanders nemen nuttige dingen mee zoals toiletpapier.
De 10 meest gestolen voorwerpen
1. Handdoeken
2. Badjassen
3. Kleerhangers
4. Pennen
5. Bestek
6. Cosmeticaspulletjes
7. Batterijen
8. Kunstwerken
9. Dekens
10. Kussens
Sociale media als een verlengstuk van de merkbeleving in 2025
Een sterke aanwezigheid op sociale media betekent niet automatisch dat een restaurant ook verkoop genereert. Er kunnen verschillende redenen zijn...
Dit zijn de 8 belangrijkste horecabeurzen in Europa
Er zijn verschillende toonaangevende horecabeurzen in Europa waar professionals uit de sector samenkomen om de nieuwste trends, technologieën en producten...
Het berekenen van de werkelijke prijs: 10 tips en weetjes
Het berekenen van de werkelijke prijs van gerechten in een restaurant kan ingewikkeld zijn, omdat er veel factoren zijn die...
Verhoog je rentabiliteit met deze 7 strategieën in 2025
Het rentabiliseren van de horeca in 2025 zal afhangen van diverse factoren die invloed hebben op de sector, zoals veranderende...
Een geslaagde workshop “Bier & Muziek” organiseren in 7 stappen
Een workshop “Bier & Muziek” organiseren in je horeacazaak klinkt ongetwijdeld als een leuk en creatief evenement. Maar hoe begin...
En ook deze 10 goederen
11. Servies
12. Afstandsbedieningen
13. Computers
14. Föhns
15. Strijkijzers
17. Lampen
18. Telefoons
19. Televisietoestellen
20. Matrassen
Deel dit blogartikel!
Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!
Bron: Belga