In hotels worden deze 20 voorwerpen het meest gestolen

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.243 abonnees.

Handdoeken, badjassen, kussens en zelfs hele matrassen. Meer dan 1.000 hoteleigenaren vertellen welke voorwerpen het vaakst meegenomen worden door hotelgasten.

Onderzoek

Een beoordelingswebsite van hotels, stelde aan de hand van de bevindingen van meer dan 1.000 eigenaren van vier- en vijfsterrenhotels een lijst samen van de voorwerpen die het vaakst door de gasten in hotels verdwijnen.

Dat handdoeken en badjassen op de eerste plaats staan, zal niemand verbazen. Maar heel wat hotelgasten presteren het om televisietoestellen, telefoons, computers en zelfs matrassen mee het hotel uit te smokkelen.

Wie steelt wat in hotels?

Het verschilt per nationaliteit wat de gasten in hotels stelen. Duitsers nemen bijvoorbeeld vooral handdoeken, badjassen en cosmeticaproducten mee.

Oostenrijkers steken vooral bestek, koffiezetapparaten, afstandsbedieningen en servies in hun bagage. Italianen hebben een voorkeur voor wijnglazen, Zwitsers stelen graag föhns, Fransen zijn degenen die de meeste televisietoestellen stelen en Nederlanders nemen nuttige dingen mee zoals toiletpapier.

hotels hotel restaurant restaurants de kommel
Foto: Hotel-Restaurant De Kommel - Voeren

De 10 meest gestolen voorwerpen

1. Handdoeken

2. Badjassen

3. Kleerhangers

4. Pennen

5. Bestek

6. Cosmeticaspulletjes

7. Batterijen

8. Kunstwerken

9. Dekens

10. Kussens

En ook deze 10 goederen

11. Servies

12. Afstandsbedieningen

13. Computers

14. Föhns

15. Strijkijzers

16. Koffiezetapparaten

17. Lampen

18. Telefoons

19. Televisietoestellen

20. Matrassen

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Bron: Belga

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights