Ontdek de voordelen van de Josper grillovens en win een belevenis-diner voor twee t.w.v. €175

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Horeca Webzine josper grilloven (1)

Om innovatieve apparatuur in de praktijk toegankelijk en bruikbaar te maken, selecteert Horeca Innovatie Groep de beste keukenartikelen. Naar aanleiding van onze zomerspecial selecteerde de zaakvoerder Rob Schollen met zijn team de grill-houtskoolovens van Josper. Maak er kennis mee en win misschien wel een belevenis-diner voor twee t.w.v. €175  in Mangerie Weselo in Mol.

Horeca Innovatie Groep

Rob Schollen, de zaakvoerder van Horeca Innovatie Groep heeft samen met zijn team jarenlange ervaring in de horeca en foodservice. Vanuit deze ervaring kunnen ze als inspirator meedenken in concepten, bezetting en processen. Ze adviseren en inspireren voor innovatieve apparaten.

Bij Horeca Innovatie Groep staat het optimaliseren van de routing in de keuken en kooktechnieken voor het keukenteam centraal. Op basis van de menukaart en visie van de chef/eigenaar creëren ze duurzaam advies en optimalisatie van de keuken.

De horeca- en foodservice-branche ontwikkelt zich snel. Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren ze de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam. Als één van de vooruitstrevende horecaleveranciers werken Rob en zijn team aan een krachtige toekomst voor ieder keukenteam.

Josper - Robbe Schollen - Grilloven
Rob Schollen van Horeca Innovatie Groep

Voel • Hoor • Zie • Ruik • Proef

Dit zijn de zintuigen, die Horeca Innovatie Groep gebruikt om je wensen en behoeften in kaart te brengen en je te voorzien van een volledig advies. Zintuigen, die je zelf ook gebruikt om op basis van het advies van Rob Scholle en zijn team een weloverwogen keuze te maken voor het meest optimale ontwerp en/of apparaat voor jouw horecaconcept.

Josper - Horeca Innovatie Groep
‘Voel – Hoor – Zie – Ruik – Proef’ : de slogan van Horeca Innovatie Groep

Beste keukenartikelen

Om innovatieve apparatuur in de praktijk toegankelijk en bruikbaar te maken, selecteert Horeca Innovatie Groep de beste keukenartikelen en stelt naar aanleiding van de zomerspecial de Josper grill-houtskoolovens voor. Horeca Innovatie Groep is namelijk dé specialist van deze revolutionaire grillovens.

Josper grillovens

Met een Josper grilloven kan je het gehele jaar door vlees en overige voedingsmiddelen op houtskool garen. En je zal verbaasd zijn over de verbluffende resultaten. Sappig geroosterd vlees, pizza’s met originele houtsmaak, of uniek huisgemaakte desserts: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Design, stevigheid, technologie, techniek en traditie maken van Josper een apparaat dat op de huidige markt uniek is. En heb je een open keuken? Dan is dit apparaat helemaal een zegen. Kortom, een apparaat waar je als horeca-ondernemer niet omheen kunt.

Daarbij garanderen de Josper grillovens je een betere kwaliteit, hogere snelheid en minder verbruik van houtskool dan een open barbecue. We sommen alle voordelen op.

Josper grilloven

Voordelen van de Josper grillovens

1- Optimale resultaten met alle voedingsmiddelen

De hoge werktemperatuur maakt de Josper grilloven heel geschikt voor grillen en roosteren, waardoor koken van het voedsel voorkomen wordt.

2- Betere kwaliteit bij het roosteren

De Josper grillovens geven de producten die je roostert de unieke smaak van het nobele hout alsook een unieke textuur en sappigheid van alle producten.

3- Sneller

Een Josper grilloven werkt een derde sneller dan met een open barbecue.

4- Dubbele functie

Met een Josper grilloven heb je twee apparaten in één: een grill én een oven.

5- Minder verbruik van houtskool

Rooster je met een Josper grilloven dan verbruik je ongeveer 40% minder houtskool dan bij een open barbecue.

6- Minder vlammen

In grote mate zijn er met de Josper grilloven minder vlammen waardoor wordt voorkomen dat het eten uitdroogt of verbrandt.

7- Hogere werkkwaliteit

Gezien deze revolutionaire grilloven gesloten is, wordt voorkomen dat de grillmaster voortdurend aan open hitte blootgesteld staat.

8- Betere hygiëne

De as wordt in een bak verzameld in een gesloten ruimte aan de binnenkant.

Josper Grilloven

Voor ieder restaurant of feestzaal

De grilloven is een ideale manier van werken voor alle soorten restaurants. Of je nu à la carte of met een menu werkt. Alle basisproducten – vis, vlees, maar ook groenten, schaaldieren en wild – kunnen er in gegaard worden en de gerechten accentueren met een techniek van oudsher.

Binnen het assortiment is er voor ieder restaurantkeuken en/of feestzaal wel een Josper die past.

De Josper grilloven is zowel bestemd voor een steakhouse, grillroom, tapasrestaurant, bistro, eetcafé, traditioneel restaurant en zelfs een sterrenrestaurant.

Bekijk de inspiratievideo.

Zomerspecial

Wil je ook wel eens een Josper grill-oven zien, ervaren, ruiken, voelen en er gerechten proeven in een menu voor twee t.w.v. €175, abonneer je dan gratis op Horeca Webzine. Er zijn nog meer voordelen van horecaleveranciers tijdens de zomerspecial en je maakt iedere week kans om een superleuk culinair geschenk te winnen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten