Zomerspecial II: weer extra voordelen en geschenken van 5 horecaleveranciers waaronder een diner voor twee t.w.v. €175

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
zomerspecial Horeca Webzine horecaleveranciers

Het zijn moeilijke tijden voor alle horeca-ondernemers. Maar ook voor de horecaleveranciers. Daarom deze zomerspecial met 5 horecaleveranciers in de kijker die voor elk van onze abonnees wel een geschenk in petto hebben, waaronder een diner voor twee t.w.v. €175.

Horecaleveranciers

Horecaleveranciers zijn bedrijven die typische food & non-food producten en diensten leveren aan horecazaken.

De relatie tussen jouw horecabedrijf en leveranciers is erg belangrijk. Jij bent van hen afhankelijk. De intensiteit van de samenwerking hangt uiteraard af van het soort horecabedrijf dat je hebt. De één werkt als kleine zelfstandige, de andere heeft een nationaal werkveld.

Inkoopbehoeften van beide voorbeelden zijn totaal verschillend. De kleine zelfstandige zal inkopen doen bij lokale groothandels en zelf aanbiedingen uitzoeken die voor hem interessant zijn. Voor grotere bedrijven is het efficiënter om groter in te kopen. Hoe groter en regelmatiger de afname is, hoe meer prijsafspraken men kan maken.

Prijzen voor diensten kan je gemakkelijk online vergelijken, maar neem toch maar eens persoonlijk contact. Mooie praatjes op een website lezen gemakkelijk.

Het is daarom belangrijk om kritisch naar je eigen inkopen te kijken. Voordelig en efficiënt inkopen kan veel euro’s besparen op de langere termijn.

Soorten horecaleveranciers

Als horecaondernemer kan je zelf op zoek gaan naar de meest geschikte horecaleveranciers. Je assortiment of diensten kan je op diverse manieren aanschaffen. Hierbij een aantal voorbeelden:

Fabrikant of producent

Voorbeelden hiervan zijn brouwerijen die verkopen aan horeca-ondernemingen, bedrijfskleding, servies en glaswerk en verse producten.

Groothandel

Een groothandel heeft kennis van de markt en koopt specifieke producten in bij fabricanten en producenten. Gezien groothandels grootschaliger inkopen zijn hun prijzen gunstiger, en kan het gebeuren dat je bij een groothandel de prijzen gunstiger zijn dan mocht je rechtstreeks bij de fabricant of producent aankopen.

Commerciële samenwerkingsverbanden

Samenwerken met andere ondernemers om voordeliger in te kopen. Dit kan bijvoorbeeld als je hetzelfde marketingconcept hebt.

Tussenpersonen

In de horeca heb je verschillende tussenpersonen zoals makelaars in producten (koffie / tabak) en diensten (verzekeringen). Zij bemiddelen voor opdrachtgevers bij de totstandkoming van overeenkomsten.

Horecaleveranciers in de kijker

We stellen enkele horecaleveranciers voor die voor elk van de abonnees van Horeca Webzine wel een geschenk in petto hebben.

Horeca Innovatie Groep

Rob Schollen, de zaakvoerder van Horeca Innovatie Groep heeft samen met zijn team jarenlange ervaring in de horeca en foodservice. Vanuit deze ervaring kunnen ze als inspirator meedenken in concepten, bezetting en processen.

Ze adviseren en inspireren voor innovatieve apparaten. Bij Horeca Innovatie Groep staat het optimaliseren van de routing in de keuken en kooktechnieken voor het keukenteam centraal. Op basis van de menukaart en visie van de chef/eigenaar creëren ze duurzaam advies en optimalisatie van de keuken.

De horeca- en foodservice-branche ontwikkelt zich snel. Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak,  verbeteren ze de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam. Als één van de vooruitstrevende horecaleveranciers werken Rob en zijn team aan een krachtige toekomst voor ieder keukenteam.

Om innovatieve apparatuur in de praktijk toegankelijk en bruikbaar te maken, selecteert Horeca Innovatie Groep de beste keukenartikelen en stelt naar aanleiding van onze zomerspecial de Josper houtskooloven voor. Want Horeca Innovatie Groep is namelijk dé specialist van deze revolutionaire grillovens.

Wil je ook wel eens een Josper grill-oven zien, ervaren, ruiken, voelen en er gerechten proeven in een menu voor twee t.w.v. €175, kik dan de button en waag je kans.

Josper horecaleveranciers Horeca Webzine

Bierkaartjes.com

Wist je dat bedrukte bierkaartjes of bierviltjes perfect werken voor de promotie van jouw bedrijf of event? Wie speelt er niet even mee aan de bar? Op dat moment heb je iemand zijn volledige aandacht! Bij heel wat drukkers en horecaleveranciers kan je ze laten drukken, maar er is nu een nieuwe speler op de markt: bierkaartjes.com.

Naar aanleiding van de zomerspecial van Horeca Webzine, ontvang je bij je bestelling met de code HORECA WEBZINE nu 10% extra korting op de al heel scherpe prijzen.

Biofase

Echte duurzaamheid vertrekt vanuit de basis. En daar zetten ze bij Biofase heel sterk op in. Biofase ontwikkelt uitsluitend producten met agro-industrieel afval en natuurlijke bronnen als grondstof. Dankzij de verwerking van plantaardige grondstoffen zijn de biorietjes en bestek volledig biologisch afbreekbaar zonder tussenproces. Goed voor de laagste ecologische voetafdruk in zijn categorie.

Abonneer je als horeca-uitbater op Horeca Webzine en maak gedurende de gehele zomer kans om één van de 10 dozen biorietjes van 14cm te winnen.

biofase horecaleveranciers Horeca Webzine

Butcherssecret

Butcherssecret is dé leverancier van doorgaans handgeselecteerde vleessoorten (rund, kalf, lam, varken, wild en gevogelte) voor de slagerij en horeca. Sta versteld van wat een kleine leverancier, gepassioneerd door versheid en kwaliteit zoveel meer kan doen voor je dan de gekende klassieke groothandels. En dit zowel in prijzen als in flexibiliteit!

Maak je als chef of horeca-uitbater lid van de community om te genieten van de wekelijkse promoties zodat je wel tot 50% kan besparen op je foodcost.

horecaleveranciers Horeca Webzine

OMJB

Met decennia ervaring in de horeca en op het gebied van marketing, webtechnieken, WordPress en hosting, gekoppeld aan vernieuwende inzichten van jonge marketeers en een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners, maakt van OMJB – Online Met Je Business – een stevige partij om je website of webshop te (helpen) bouwen, te onderhouden en (helpen) te promoten.

Geniet nu van 1 jaar gratis Website Abonnement met de lezerspromotiecode: HORECA WEBZINE.

horecaleveranciers OMJB
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten