Vlees eet je in deze restaurants, bistro’s en steakhouses

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.055 abonnees.

vlees restaurant horeca webzine

Hier laten we je de mooiste foto’s zien van de restaurants waar je terecht kan voor een goed stuk vlees. Alleen voor échte carnivoren.

Geen wedstrijd

Een simpele oproep volstond om hier een mooi en gevarieerd aanbod van gerechten zonder pretentie in de kijker te kunnen zetten. Gewoon om dat het kan, het mag en heel wat horecazaken extra publiciteit en steun kunnen gebruiken. 

Het onderstaande fotoalbum is samengesteld aan de hand van de foto’s die we ontvingen van de restaurantuitbaters. 

De volgorde van vertoning is volgens ontvangst ervan. Dus geen rangschikking van mooi naar mooist. Er is een aanbod voor iedere smaak en goesting. En een beetje overal in Vlaanderen en Nederland.

Het fotoalbum is ook niet eindig en gaat permanent worden aangevuld. 

Heb je ook een mooi gerecht met vlees? Stuur ons de foto door met de naam van je zaak en gemeente. We vermelden de foto hier gratis en totaal zonder kosten. 

Bekijk ook de kaart van Horeca Webzine met tal van horecazaken die ook wel een lekker stuk vlees serveren. Of klik hier als op zoek bent naar een restaurant die vis serveert. 

Vergeet niet om ook mee te doen met onze verjaardagsspecial. Er zijn 14 uitnodigingen te winnen in 8 verschillende horecazaken die ook wel een stukje vlees serveren.

Vlees koopt iedere chef bij Butcherssecret

Vlees koopt iedere prijs- en kwaliteitsbewuste chef bij Butcherssecret.

Butcherssecret is dé vleesgroothandel voor de horeca. Meer dan 30 runderrassen, kalf, lam, varken, wild, gevogelte en eigen charcuterie.

Sta versteld van wat een kleine leverancier, gepassioneerd door versheid en kwaliteit meer kan doen dan de gekende klassieke groothandels. Ook in flexibiliteit!!!!

Het koppelen van eigenslacht met aankoop van volledige kwartieren in het buitenland en handgeselecteerde producten maakt van Butcherssecret een écht unieke grossier.

Butcherssecret is fier op ze doen en op hun klanten; van een groot cateringbedrijf tot klein gezellig bistrootje of gastronomisch restaurant. Iedereen die prijsbewust én uitzonderlijke kwaliteit wil, is klant van Butcherssecret.

Butcherssecret levert in gans België, Zuid-Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Maak je als uitbater en/of chef lid van de privé-groep van Butcherssecret en ontdek het zelf; géén marketingpraatjes van grote bedrijven maar écht de beste prijs en kwaliteit!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights