Tussen 18 en 25 jaar? Reserveer nu een menu tegen voordeeltarief

5/5
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
veertiendaagse van de jongeren mastercooks youngmasters horeca webzine

Tijdens de ‘Veertiendaagse van de Jongeren’ van 15 tot 28 november 2021 kunnen jongeren van 18 tot 25 jaar bij maar liefst 35 leden van ‘The Mastercooks of Belgium’ genieten van een heerlijk menu tegen een voorkeurtarief.

The Mastercooks of Belgium®

‘The Mastercooks of Belgium®’ is nog nooit zo dynamisch geweest!  De meest prestigieuze culinaire vereniging van België kwam er in 1980 op initiatief van Pierre Romeyer, samen met o.a. Pierre Wijnants, Jacques Deluc en Roger Souvereyns, de peetvaders van de Belgische keuken.

Het voorzitterschap werd na Romeyer gedragen door bekende topchefs zoals Pierrot Fonteyne, Alain Deluc, Guy Van Cauteren, Robert Van Duuren, Frank Fol en sinds juni 2021 wordt de vereniging gedragen door Cédric Poncelet

‘The Mastercooks of Belgium®’ zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving.

Mastercooks en Young Masters

Mastercooks en Young Masters zijn fiere vakmannen en -vrouwen die alleen met topkwaliteit tevreden ziin, respect hebben voor hun team, producenten en leveranciers en hun gasten willen verwennen.

De leden van de The Mastercooks of Belgium doen er ook alles aan om hun kennis over te dragen aan gemotiveerde medewerkers en de volgende generaties. Bekijk hier het charter. (PDF) 

Maak kennis met Young Master Francesca Sterckx (Mistinguett), die ook deelneemt aan de actie. 

Veertiendaagse van de Jongeren

In november zijn jongeren van 18 tot 25 jaar meer dan ooit welkom bij de Mastercooks en Young Masters.

Van 15 tot 28 november 2021 kunnen ze bij maar liefst 35 leden van ‘The Mastercooks of Belgium’ genieten van een heerlijk menu tegen een voorkeurtarief.

De beschermheer van de actie is niemand minder dan de beroemde voetballegende Michel Preud’homme. Hij aanvaardde onmiddellijk en zeer vriendelijk de uitnodiging van zijn vriend en voorzitter van The Mastercooks of Belgium, Cédric Poncelet.

P. Wynants-C.Poncelet-M.Preud'homme-©Claudio Centonze (47)
Foto: Claudio Centonze

Menu ‘Veertiendaagse van de Jongeren’

Het menu van de actie ‘Veertiendaagse van de Jongeren’ omvat per persoon:

1 aperitief, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert, 2 glazen wijn en ½ fles Bru-water.

De deelnemende restaurants

De deelnemende restaurants zijn ingedeeld per provincie:

Prijzen van de menu’s

De prijzen van de menu’s verschillen naargelang de beoordeling van de restaurants in de culinaire gidsen Michelin en Gault&Millau.

  • Alle restaurants zonder bijzondere beoordeling: €58
  • Restaurant 1 Michelinster en/of 15 op 20 in Gault&Millau: €78
  • Restaurant 2 Michelinsterren en/of 17 op 20 in Gault&Millau: €98
  • Restaurant 3 Michelinsterren en/of 18 op 20 in Gault&Millau: €118

Reserveren

Alle reserveringen voor de ‘Veertiendaagse van de Jongeren‘ gebeuren online en in realtime. 

Om een tafel te reserveren, is het voldoende om in de reservatiemodule op de detailpagina van het restaurant de datum, het uur en het aantal personen te kiezen.

Geef vervolgens je gegevens in en in het veld ‘Commentaar’ vul je eventueel een apart verzoek in (evenement, verjaardag, voorkeur voor een bepaalde tafel, binnen of op het terras,…). Als alle velden zijn ingevuld zijn, klik je op ‘Reserveren’ om je reservatie te bevestigen.

Je reservatie wordt geregistreerd en het restaurant wordt op de hoogte gesteld van jouw komst. Zelf ontvang je ook een bevestiging via e-mail met een reservatienummer en een link om je reservatie te annuleren indien nodig.

Deze bevestigingsmail afdrukken is helemaal niet nodig. Het volstaat om bij aankomst in het restaurant je naam op te geven en te melden dat je gereserveerd hebt voor de ‘Veertiendaagse van de Jongeren’. 

Maak kennis met Mastercook Filip Claeys (De Jonkman **), die ook deelneemt aan de actie. 

Smakelijk 

Wij van Horeca Webzine wensen je alvast een aangename culinaire ervaring bij een Mastercook of Young Master tijdens de ‘Veertiendaagse van de Jongeren’. 

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel leuk vinden als je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Dank je wel!

Bron: The Mastercooks of Belgium

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten