Topvlees van bij ons: weetjes en 12 recepten van 6 topchefs

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.198 abonnees.

topvlees van bij ons keurslagers duroc hof van ossel

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef & Knife en 6 topchefs lanceert Horeca Webzine de campagne ‘topvlees van bij ons’ opnieuw. We vertellen je gedurende een half jaar iedere maand alles over het Belgische varkensvlees ‘Duroc d’Olives’ en het exclusieve Belgische wagyu ‘Hof van Ossel’ met weetjes, kooktechnieken en 12 unieke recepten. Onze huisfotograaf Bart Tanghe zorgt voor de beelden. Als klapstuk van de campagne maak jij als abonnee van Horeca Webzine kans op een gesigneerd exemplaar van het boek dat wordt uitgegeven t.v.v. een goed doel, alsook een uitnodiging voor de persconferentie.

Belgische Keurslagers

Kwaliteit, versheid én hygiëne: daar is het de Keurslager om te doen. Elke dag opnieuw werkt hij aan zijn winkelinrichting, productpresentatie, persoonlijke bediening,… Dag in, dag uit bewijzen de meer dan 180 Belgische Keurslagers hun vakmanschap.

Net als topchefs dragen Keurslagers hun ‘metier’ een warm hart toe; maar ze kunnen én doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht.

Bij een Keurslager is de klant nog écht koning. Je krijgt er echt een service op maat waarbij ook de winkelervaring belangrijk is.  

Topkwaliteit

Voor de Keurslager is topkwaliteit vanzelfsprekend. Niet alleen biedt hij een uitstekende service, hij moet ook aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Verplicht, want op elk moment van de dag kan hij adviseurs van de Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren zij zijn zaak op meer dan 200 punten. 

De al meer dan 180 Keurslagers in België krijgen de nodige ondersteuning om topkwaliteit te garanderen, van de levering tot jouw bord. Wat een Keurslager uniek maakt, is dat de vereniging de kwaliteit van de producten zelf controleert.

duroc topvlees vlees varkensvlees
hof van ossel topvlees vlees varkensvlees (2)

Topvlees

Belgische Keurslagers werken dan ook enkel met topvlees van bij ons. Zo ook met het varkensvlees Duroc d’Olives en het enige Belgische wagyu van Hof van Ossel. In de komende maanden vertellen we er alles over. 

topvlees chefs

Topchefs 

Horeca Webzine selecteerde zes topchefs, één uit elke Vlaamse provincie en Brussel die telkens twee recepten zullen voorstellen met streekgebonden producten. 

Chef Knife Brecht

Topmessen

Een goed koksmes is de beste vriend van de topchefs. Zo gaan ze tijdens de campagne aan de slag met de uitzonderlijke messen van Chef & Knife

Koksmessen zoals van de bekende merken Global, Zwilling en Wüsthof, maar ook de traditionele Japanse messen Kikuichi waarvan Chef & Knife recent Europees distributeur is geworden.

Messen vergen vakkundigheid en precisie om een perfect scherpe snede te verkrijgen zonder de integriteit van het staal en het mesprofiel te beschadigen. Chef & Knife heeft dan ook een slijpdienst voor chefs, professionals en hobbykoks.

Topvlees van bij ons: weetjes en 12 recepten van 6 topchefs 1

Topwijnen  

Bart Rogiers van Châteaux Vini serveert bij ieder gerecht ook een passende wijn. Châteaux Vini verkoopt wijnen en bubbels rechtstreeks ingevoerd uit Frankrijk en Italië aan horeca, bedrijven en particulieren.

Er wordt geleverd maar je kan ook terecht in de winkel in Groot-Bijgaarden die open is op donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Chateaux Vini biedt eveneens op afspraak een degelijke service aan de horeca met proeverijen en advies.

Bart Tanghe Vis van de Maand 2020-21

Topfotografie

Photography Bart Tanghe – gespecialiseerd in foodfotografie – is ingehuurd voor het maken van de beelden. 

Bart zal Horeca Webzine ondersteunen in het vertellen van de verhalen bij de chefs door middel van mooie foto’s van de gerechten, in de keuken en/of hun restaurant. 

Samenstelling

ERA services die deze website beheert, staat in voor het verzamelen van de informatie, de artikels en de samenstelling van het boek. 

topvlees boek

Boek ‘topvlees van bij ons’ 

Na 6 maanden van recepten, foto’s en kooktips sprokkelen, zal Horeca Webzine dit alles bundelen in een boek en uitgeven ten voordele van een goed doel. 

Als klapstuk maak jij als abonnee van Horeca Webzine iedere maand kans op een gesigneerd exemplaar dat bij de uitgifte ervan – we spreken november 2021 – voorgesteld wordt tijdens de persconferentie. Abonneer je nu, het is gratis!

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights