Categorie: The Mastercooks of Belgium

Iedere week stellen we via deze rubriek 3 Mastercooks of Belgium en hun specialiteiten voor en maak je kans om bij hen een Box Bon Moments ter waarde van €100 te winnen.

feb 24
Tussen 18 en 30 jaar? Reserveer nu een menu tegen voordeeltarief

Tijdens de 'Veertiendaagse van de Jongeren' van 7 tot 20 maart 2022 kunnen jongeren van 18 tot 30 jaar bij de leden van 'The Mastercooks of Belgium' genieten van een heerlijk menu tegen een voorkeurtarief.

sep 25
Nieuwe seizoen van The Mastercooks of Belgium voorgesteld bij Excellis

Op 13 september heeft voorzitter Cédric Poncelet bij Excellis, de maatschappelijke zetel van de Vereniging, het programma voor het nieuwe seizoen van de Mastercooks voorgesteld.

sep 10
Mastercook en voorbeeld in het vak Felix Alen overleden

Begeesterd chef-kok, zaakvoerder van Hof te Rhode in Schaffen, lid en vice-voorzitter Vlaanderen van The Mastercooks of Belgium Felix Alen is overleden. We wensen de familie, zijn medewerkers en de vele bevriende collega’s heel veel sterkte bij het verlies van deze grote meneer.

mei 28
Voor deze Young Masters is het product het belangrijkste

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.

mei 20
Cédric Poncelet, nieuwe voorzitter van The Mastercooks of Belgium

Maandag 17 mei hield de Algemene Vergadering van de prestigieuze culinaire vereniging ‘The Mastercooks of Belgium’ nieuwe verkiezingen. Omdat Frank Fol die na 9 jaar zijn kandidatuur als bestuurslid niet hernieuwde, moest op zoek naar een nieuwe voorzitter en bestuur. Cédric Poncelet – chef-eigenaar van het gelijknamige restaurant in Knokke-Heist – werd unaniem tot de nieuwe voorzitter van de vereniging gestemd.

mei 16
Deze 3 Mastercooks hebben reeds 30 jaar métier op de teller

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van ‘The Mastercooks of Belgium®’, de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor waar je als abonnee een Bon Box Moments kan winnen.

mei 07
Deze 3 Mastercooks werken elk in een ander landsgedeelte

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van ‘The Mastercooks of Belgium®’, de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor waar je als abonnee een Bon Box Moments kan winnen.

apr 26
Florian De Ruyck bekroond tot ‘The Star of Belgian Cuisine 2020-2021’

De winnaar van de prestigieuze wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine 2020-2021’ is bekend: Florian De Ruyck van restaurant Alain Bianchin in Overijse. Hij en zijn team zullen België in oktober ook vertegenwoordigen tijdens de Global Chefs Challenge. Horeca Webzine wenst het team een dikke proficiat! The Star of Belgian Cuisine The Star of Belgian […]

apr 23
Ook deze 3 Mastercooks hebben niet zo’n gewoon parcours

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van ‘The Mastercooks of Belgium®’, de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor waar je als abonnee een Bon Box Moments kan winnen.

apr 16
Ook deze gedreven Young Masters beleven elke dag plezier aan hun passie.

Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. Ook in dit artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.

Geverifieerd door MonsterInsights