TableFever: reservations and more

5/5
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Tablefever reservatieplatform Stef van der Schueren

Heb jij een bistro, brasserie, restaurant, sterrenzaak of restaurantketen? Doe dan beroep op TableFever voor het aannemen van de reservaties. Ook voor de takeaway. Maar TableFever is meer dan enkel een reservatieplatform en dat heeft weerslag in de marketingcampagnes. 

TableFever

Reeds 1.277.993 tafels werden reeds geboekt op TableFever. Goed voor 4.537.053 couverts. Dit staat alvast te lezen op de website.

Maar TableFever is meer dan enkel een reservatieplatform. De slogan is daarom ook ‘reservations and more’. “En vooral voor die ‘and more’ moet je bij ons zijn”, verduidelijkt de zaakvoerder Stef van der Schueren.

tablefever ambassadeurs
Klik en ontdek alle ambassadeurs van Tablefever

Reservations and more

TableFever is opgericht in 2014 en vanaf het begin wou de zaakvoerder meer zijn dan zomaar een reservatieplatform. 

Stef wou vanaf de opstart van zijn bedrijf en wil nog steeds – net zoals Horeca Webzine – de horeca-ondernemers permanent ondersteunen met hun dagelijkse activiteiten.

Uniek reservatieplatform

TableFever werkt met de nieuwste technologie wat hen in staat stelt om telkens snel te kunnen schakelen op de marktvraag.

Op dit eigenste moment is Stef en zijn team bezig aan een gigantische update wat hen en hun klanten in staat zal stellen om nog beter te communiceren, zowel intern als extern met de gasten.

Horeca-ondernemers kunnen dagelijks rekenen op gratis telefonische support van 9u tot 2u.

High-end fotografie

Elke horecazaak die aansluit bij TableFever krijgt een fotoshoot aangeboden: gerechten, het interieur, interieur, portretten van de chef, zaakvoerder, team,…  Daarop wordt hoog op ingezet met een huisfotograaf. 

TableFever ondersteunt zijn klanten ook foto’s voor hun websites en sociale media.

Gratis cateringtool

Om de horece te ondersteunen in deze tijden heeft TableFever een takeaway-tool ontwikkeld. De software ervoor wordt nu gratis aangeboden maar zal dit ook blijven na de horecalockdown.

catering reservatie tablefever 2

Mondmaskers

De strijd met corona gaan de klanten van TableFever niet alleen aan! Daarom heeft Stef ook al 20.000 mondmaskers verdeeld.
tablefever mondmasker

Selfiebon

TableFever brengt mensen dichterbij! Heb je iemand al lang niet meer gezien maar wil je toch iemand plezieren met een heerlijk diner? Bestel dan een selfiebon.

Koken in het buitenland

TableFever neemt chefs graag mee om te gaan koken in het buitenland. Zoals reeds in China, Dubai, Frankrijk,…

MatchingChefs

MatchingChefs staat voor een fourhands waar de chefs bij elkaar koken. Maar er is meer: elke chef kan zijn producten bestellen bij gekende leveranciers waardoor de opbrengst van die avond quasi 100% is.

matchingchefs TableFever

Don’t drink and drive

Om de gast te laten genieten van dat extra glaasje wijn kan de restauranthouder ervoor kiezen om de taximodule te activeren; ook kostenloos.

Deze module zal ervoor zorgen dat de gast thuis zal worden opgehaald en na het diner terug zal worden afgezet.

Overnachten in de buurt

Blijven je gasten liever in de buurt slapen? Dan kunnen ze bij hun reservatie ook kiezen uit tal van B&B’s in de buurt om te overnachten.

tablefever ambassadeur 8

Klant worden van Tablefever

Heb jij een bistro, brasserie, restaurant, sterrenzaak of restaurantketen? Doe dan beroep op TableFever voor het aannemen van de reservaties. Ook voor de takeaway.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten

Meest gelezen