Speel het culinaire woordspel en maak kans op een diner voor 2

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.249 abonnees.

woordspel december horeca webzine magazine

Speel het culinaire woordspel van Horeca Webzine, zend je antwoord voor 15 december en maak kans op een diner voor twee t.w.v. € 100 bij een horecapartner van je keuze.

Culinair woordspel

Iedere maand delen we hier een woordspel. De inzet is telkenmale een bon ter waarde van € 100 vrij te spenderen bij één van de onderstaande partners. Maak er maar al eens kennis mee.   

Speel mee

Vind in het onderstaand rooster van links naar rechts het 7-letterwoord dat overeenkomt met de omschrijving en van boven naar beneden in het vette rooster een persoon die iedere vrouw wel in huis wil hebben. Enkele letters helpen je op de weg.

Makkelijker om het in te vullen op papier? Download de PDF

Speel het culinaire woordspel en maak kans op een diner voor 2 1

Stuur je antwoord

Meespelen kan enkel door het invullen van onderstaand formulier voor 15 december 2023 om 12u.

Bekendmaking van de winnaar 

De winnaar is diegene die het woord in het vette rooster heeft gevonden en ook het dichtst bij het juiste antwoord op de schiftingsvraag zat. 

De winnaar wordt bekendgemaakt in de nieuwsbrief van 16 december en via deze pagina

Nog geen abonnee? 

Ontvang je onze Nieuwsbrief op zaterdagmorgen nog niet? Maak je dan nu abonnee van Horeca Webzine. Het is en blijft gratis.  

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights