Smerig gedrag van gasten in de horeca. 4 getuigenissen van kelners.

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Smerig gedrag van gasten in de horeca. 4 getuigenissen van kelners. 1

Los van het keiharde werken, krijgen medewerkers in de horeca soms nogal wat te verduren van de gasten. Zes kelners uit de Nederlandse horeca klappen anoniem uit de biecht. Huiver mee!

Werken in de horeca

Als je in de horeca werkt, is de kans groot dat je moet werken op momenten dat iedereen vrij is. Op feestdagen en in het weekend bv. Er zijn dan altijd heel veel mensen die uit eten willen, omdat ze niet zelf willen koken. En ook rond etenstijd ben je aan het werk.

Het werk in de horeca is niet eenvoudig, dus heb wat respect voor wie in de horecasector werkt. Soms loopt het letterlijk uit de hand of de broek bij sommige gasten. Lees hieronder de zes getuigenissen.

Gooi die vieze luier even weg

Het was tijdens de lunch heel druk in de zaak en ik liep het terras. Toen ik weer binnenkwam zag ik dat een vrouw haar baby aan het verschonen was, midden op een tafel.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, vroeg ze aan mij of ik de luier even weg kon gooien. Het damp kwam er nog vanaf. 

smerig-gedrag-gasten-Horeca-Webzine

Masturberen

Er kwam een stel naar me toe om te zeggen dat de gast aan het tafeltje naast ze zich aan het masturberen was. 

Ik heb meteen gevraagd of hij wilde vertrekken. Hij wou nog betalen voor zijn koffie met speculaaskoekje, maar ik wou geen geld aannemen in dat geval. Het was een rondje van de zaak, maar terugkomen mag hij niet meer.

MAAK KENNIS MET GERENOMMEERDE BEROEPSORGANISATIES EN CONSULTANTS 
Je beroepsorganisatie of consultancybedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.

Vingers on ons personeelseten

Toen we net aan tafel zaten met het personeelsteam om te eten, liep er een mevrouw langs de keuken. De bakken met personeelseten stonden zoals steeds nog op de pas, voor als we bij willen scheppen.

Na een vlugge blik erop te hebben geworpen, dook mevrouw erin met haar vingers, en begon lekker te smikkelen.

We vroegen mevrouw in kwestie of ze dit normaal vond. Ze liep rood aan en maakte ze dat ze weg kwam.

Poepbroek

Er stond ooit een vrouw bij ons aan de bar te drinken. Toen begon het ineens ontzettend te stinken. Ik begreep niet waar het vandaan kwam, totdat ik vanachter mijn bar kwam.

En toen zag ik dat de hoopjes zo langs de dame haar broekspijp op de grond vielen. Ik heb de vrouw zo snel mogelijk naar buiten geëscorteerd. En wat ze in het café achterliet heb ik opgeruimd. Dit was een mindere werkdag.

Gast knipt teennagels 

Ik stond achter de bar toen ik ineens een geluid hoorde dat ik wel herkende, maar niet kon plaatsen. Het bleek het geluid te zijn van een man die zijn gigantische teennagels aan het knippen was en de restanten op de grond liet vallen.

Nadat ik was bijgekomen van de situatie, vroeg ik hem, gewapend met stoffer en blik of hij wel even zijn eigen zooi wilde opruimen. Wist hij me ook nog schaapachtig aan te kijken alsof ik het was die niet helemaal normaal was.

Dat is niet hoe je vongole eet

Nadat ik de bestelling spaghetti met vongole bij de gast op tafel had neergezet ging het al snel mis. Toen ik weer bij de bar aankwam, hoorde ik een hard geluid alsof iemand over een grindpad liep.

Ik draaide me om en ik zag de gast met pijn en moeite kauwen op de schelpjes. De tranen stonden in zijn ogen op het punt dat ik weer bij de tafel kwam en de lieve man uitlegde dat de schelpjes niet eetbaar zijn.

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Bron: Laura Grilo Melo – FavorFlav

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten