Smerig gedrag van gasten in de horeca. 4 getuigenissen van kelners.

5/5
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Los van het keiharde werken, krijgen we in de horeca soms nogal wat te verduren van de gasten. Vier kelners uit de Nederlandse horeca klappen anoniem uit de biecht. Huiver mee!  

Werken in de horeca

Als je in de Horeca werkt, is de kans groot dat je moet werken op momenten dat iedereen vrij is. Op feestdagen en in het weekend bv. Er zijn dan altijd heel veel mensen die uit eten willen, omdat ze niet zelf willen koken. En ook rond etenstijd ben je aan het werk.

Het werk in de horeca is niet eenvoudig, dus aub heb wat respect voor wie in de horecasector werkt. Soms loopt het letterlijk uit de hand of de broek bij sommige gasten.

Gooi die vieze luier even weg

Het was topdrukte, spitsuur tijdens de lunch en ik liep het terras. Toen ik weer binnenkwam zag ik dat een vrouw haar baby aan het verschonen was, midden op tafel.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, vroeg ze aan mij of ik de poepluier even weg kon gooien. Het damp kwam er nog vanaf.

smerig gedrag gasten Horeca Webzine

Masturberen

Er kwam een stel naar me toe om te zeggen dat de gast aan het tafeltje naast ze zichzelf aan het masturberen was. Heb meteen gevraagd of hij wilde vertrekken. Hij wilde nog betalen voor zijn theetje, maar dat was een rondje van de zaak.

Personeelseten

Toen we net aan tafel zaten met het personeelsteam om te eten, liep er een mevrouw langs de keuken. De bakken met personeelseten stonden zoals altijd nog op de pas, voor als we bij willen scheppen.

Na een vlugge blik erop te hebben geworpen, dook de vrouw erin met haar vingers, en begon lekker te smikkelen. Of mevrouw in kwestie dit normaal vond?! Ze liep rood aan en maakte ze dat ze weg kwam.

Speel mee met en lees verder onder de winactie.

Poepbroek

Er stond ooit een vrouw bij ons aan de bar te drinken. Toen begon het ineens ontzettend te stinken. Ik begreep niet waar het vandaan kwam, totdat ik vanachter mijn bar kwam.

En toen zag ik dat de hoopjes zo langs de dame haar broekspijp op de grond vielen. Ik heb de vrouw zo snel mogelijk naar buiten geëscorteerd. En wat ze in het café achterliet heb ik opgeruimd. Dit was een mindere werkdag.

Lees meer over smerig gedrag van gasten in de horeca.

Heb jij ook interessant nieuws, tips, weetjes, een inspirerend verhaal of een aanbieding? Stuur ons de link!


Bron: Laura Grilo Melo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten