Sergio Herman: “Daar ben je niets mee als wat erop ligt niet smaakt.”

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Foto: Mijn Keuken Mijn Restaurant

In ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ voorziet Sergio Herman de gerechtjes van onbekende Vlamingen van commentaar. Samen met zijn partner in crime Marcelo Ballardin mag hij elke dinsdag en donderdag aanschuiven voor een driegangenmenu.

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Wat als twee sterrenchefs bij jou thuis komen dineren? Daar draait het om in de lekkerste wedstrijd van Vlaanderen.

Tien gepassioneerde hobbykok-duo’s nodigen elkaar thuis uit voor een driegangenmenu naar keuze en worden beoordeeld door elkaar én door sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin. 

De acht beste duo’s nemen het daarna tegen elkaar op. De vier beste duo’s openen nadien een tijdelijk restaurant op een niet-alledaagse locatie. De winnaar gaat naar huis met een geldprijs van €50.000.

Sergio Herman: "Daar ben je niets mee als wat erop ligt niet smaakt." Mijn Keuken Mijn Restaurant

Immer sympathieke Sergio

In ‘Dag Allemaal’ laat de strenge, maar immer sympathieke Nederlander weten dat hij het verbazingwekkend vindt dat er nog zoveel keukentalent rondloopt.

“Eerlijk? Ik wist niet dat er nog zoveel goede hobbykoks rondlopen in Vlaanderen”, zegt Sergio. “Ik kan jullie verzekeren: Marcelo en ik werden al enorm verrast. Vaak in positieve zin, soms ook minder aangenaam.”

In het tweede geval wil het duo de waarheid niet verbloemen, en gaan altijd altijd even goed eerlijk blijven. “Uiteindelijk is het simpel: het moet gewoon lekker zijn. Het is leuk als een bord perfect gedresseerd is, maar daar ben je niets mee als wat erop ligt niet smaakt.”

Wat de uiteindelijke bedoeling is, is dat de kandidaten iets leren uit hun deelname. Dus geven Sergio en Marcelo de deelnemers tips en tricks om het beter te doen.


Heb jij ook interessant nieuws, tips, weetjes, een inspirerend verhaal of een aanbieding? Stuur ons de link!


Bron: 365be, Mijn Keuken Mijn Restaurant

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten