Sabine Goethals in gesprek met Piet Huysentruyt. Luister en kijk naar de podcast

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.055 abonnees.

Piet-Huysentruyt-Sabine-Goethals

Sabine Goethals praat met Piet Huysentruyt, Vlaanders bekendste tv-chef na enkelen die hem voor gingen, over zijn rijkgevulde carrière, over zijn liefde voor zijn school waar hij studeerde, zijn bewondering voor zijn ouders, zijn passie voor koken tot en met de gastronomie die hij eerst vertaalde in zijn restaurant in Wortegem-Petegem* en daarna in La Douce France: Likoké* die nu in handen is van zoon Cyriel. Bovenal blijft het ook in dit gesprek opvallen: Piet blijft altijd Piet!

Sabine Goethals 

De host van Satellite Gourmet is Sabine Goethals. Haar eerste stappen op haar gastronomische pad zette ze als TV-maker en presentatrice van kookprogramma’s voor Vitaya o.m. ‘Lekker van Bij Ons’, een dagelijkse kookrubriek met chef Geert Van Der Bruggen (De Lijsterbes, Berlare)

Ze ontmoette gepassioneerde mensen: gastronomen die het ‘koken’ als hun dagelijks ritueel beschouwen, die sneller met kennis van zaken praten over ‘food en drinks’ dan dat ze van ondergoed wisselen en die de ‘gastvrijheid’ in de horeca als het hoogste goed erkennen.

Sabine Goethals werkte zowel in binnen- als buitenland met heel wat grootheden uit de gastronomische wereld samen tijdens allerlei foodfestivals, kooktheaters, horecabeurzen en culinaire wedstrijden. Hierdoor word ik een gewaardeerde host onder de (sterren)chefs, sommeliers en andere professionals.

Sabine heeft een grote bewondering en heel veel affectie voor de horecasector, vandaar deze ‘gastronomy podcast’ omdat ze een passie heeft voor storytelling en die graag deelt.

sabine-goethals-podcast

Gesprek met Piet Huysentruyt

Sabine Goethals praat met Piet Huysentruyt, Vlaanders bekendste tv-chef na enkelen die hem voor gingen, over zijn rijkgevulde carrière, over zijn liefde voor zijn school waar hij studeerde, zijn bewondering voor zijn ouder, zijn passie voor koken tot en met de gastronomie die hij eerst vertaalde in zijn restaurant in Wortegem-Petegem* en daarna in La Douce France: Likoké* die nu in handen is van zoon Cyriel. Bovenal blijft het ook in dit gesprek opvallen: Piet blijft altijd Piet!

Luister of kijk naar de Podcast

Een zalig gesprek met Piet Huysentruyt. Je moet echt luisteren via de audio-podcast of tegelijkertijd via de video-podcast!  

Audio

Video

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights