Sabine Goethals in gesprek met Peter Goossens. Luister naar de podcast

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.055 abonnees.

sabine goethals satelitte gourmet peter goossens NEE

In deze podcast praat Sabine Goethals van Satellite Gourmet met Peter Goossens. De chef en zaakvoerder van het Hof van Cleve in Kruishoutem vertelt met het grootste gemak over zijn grootste passie: de horeca, zijn eigen gastronomische identiteit. Maar Peter Goossens heeft het ook over zijn ‘deugnieterijen’ aan Hotelschool Ter Duinen. Enkele ‘sappige’ verhalen steken de kop op.

Sabine Goethals 

De host van Satellite Gourmet is Sabine Goethals. Haar eerste stappen op haar gastronomische pad zette ze als TV-maker en presentatrice van kookprogramma’s voor Vitaya o.m. ‘Lekker van Bij Ons’, een dagelijkse kookrubriek met chef Geert Van Der Bruggen (De Lijsterbes, Berlare)

Ze ontmoette gepassioneerde mensen: gastronomen die het ‘koken’ als hun dagelijks ritueel beschouwen, die sneller met kennis van zaken praten over ‘food en drinks’ dan dat ze van ondergoed wisselen en die de ‘gastvrijheid’ in de horeca als het hoogste goed erkennen.

sabine-goethals-podcast

Veel affectie voor de horeca

Sabine Goethals werkte zowel in binnen- als buitenland met heel wat grootheden uit de gastronomische wereld samen tijdens allerlei foodfestivals, kooktheaters, horecabeurzen en culinaire wedstrijden. Hierdoor word ik een gewaardeerde host onder de (sterren)chefs, sommeliers en andere professionals.

Sabine heeft een grote bewondering en heel veel affectie voor de horecasector, vandaar deze ‘gastronomy podcast’ omdat ze een passie heeft voor storytelling en die graag deelt.

Gesprek met Peter Goossens

Sabine Goethals praat met Peter Goossens die al sinds zijn 23ste levensjaar Hof van Cleve in Kruishoutem runt, nu al sinds geruime tijd met zijn echtgenote en een team van 25 personeelsleden.

Hij vertelt met het grootste gemak over zijn grootste passie: de horeca, zijn eigen gastronomische identiteit. 

Maar Peter Goossens heeft het ook over zijn ‘deugnieterijen’ aan Hotelschool Ter Duinen. Enkele ‘sappige’ verhalen steken de kop op.

Luister naar de Podcast

Een zalig gesprek met Peter Goossens, chef van Hof van Cleve*** in Kruishoutem, helemaal op z’n dooie gemak over zijn passie voor de horeca.

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights