Hier delen we recepten die ons worden toegereikt van onze partners. Van moeilijke tot makkelijke recepten, en van aperitiefhapjes tot dessertjes!

Klik op Blader/Zoek en vervolgens op een categorie, de naam van een chef of een #tag om een recept te zoeken. 

Konijn met witloof, pastinaak en roomkaasdipKonijn met pruimen, dé klassieker in Vlaanderen. Toch is konijn verrassend veel meer veelzijdig dan dat. Het proberen waard, want konijn behoort tot de magere vleessoorten, en het vlees is mals, sappig en licht. Konijn brengt van nature belangrijke voedingsstoffen aan en past ter afwisseling prima in een gezonde voeding. Bovendien wordt het vlees gesmaakt door groot én klein. Met dit recept van Chef Bram Heylens scoor je zeker!
Gestoofd witloof in boter met abrikoos, citroensap en gegrilde sesamzaadjesGrondwitloof is een seizoensproduct. Je vindt het in de winkelrekken en bij de producenten vanaf september tot in mei. Dankzij de sticker van de vzw Brussels Grondwitloof op de verpakking ben je er zeker van dat het witloof op de traditionele manier geproduceerd werd. Dit is een recept van The Vegetables Chef Frank Fol.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights