Hier delen we recepten die ons worden toegereikt van onze partners. Van moeilijke tot makkelijke recepten, en van aperitiefhapjes tot dessertjes!

Klik op Blader/Zoek en vervolgens op een categorie, de naam van een chef of een #tag om een recept te zoeken. 

Zeewolf met asperges, raapstelen, spek en vadouvanmousselineDe beste zeewolf koop je van april tot september. Het visvlees is zeer vast van structuur en heeft een uitgesproken smaak. Zeewolf wordt meestal gefileerd (soms in vismoten) aangeboden in de vishandel. De fijne smaak komt gebakken uitstekend tot zijn recht. Recept van Mastercook Patrick Caignau.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights