Hier delen we recepten die ons worden toegereikt van onze partners. Van moeilijke tot makkelijke recepten, en van aperitiefhapjes tot dessertjes!

Klik op Blader/Zoek en vervolgens op een categorie, de naam van een chef of een #tag om een recept te zoeken. 

Jonge ui met salpicon van paddestoelen, prei, hazelnoten en gerookt zoutDe bosui, lente-ui, sla-ui, pijpajuin en schalulleke zijn in Vlaanderen namen voor een jonge nog onvolgroeide geboste ui met loof. Er zijn bolvormende en niet-bolvormende rassen. Jonge ui behoort, net als prei, knoflook en bieslook, tot de uienfamilie. De zachte, zoete smaak doet denken aan prei en past bij elke salade. Ook in soepen, eiergerechten en Aziatische gerechten zorgt deze smaakmaker voor een extra toets in elke lentegerecht. Let er bij aankoop op dat de stengels er diepgroen en ongeschonden uitzien. Recept van The Vegetables Chef Frank Fol.